Film Hitman!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Film Hitman!

Post by Robert »

2007. aastal valmib arvutimängu järgi tehtud film "Hitman" ja peaossa on valitud Vin Diesel. Aga minu arust ei sobiks Vin Diesel sinna eriti. Pigem Jason Statham.

Ja teie arvamus?
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Asko »

Ma pean selle hinnanguga nõustuma. Vin Diesel näo poolest isegi võib-olla sobiks aga kehaehitus on tal teine kui Hitmani peategelasel. Jason Statham (The Transporter) oleks tõesti parem valik.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Nõustun täielikult eelkõnelejatega.
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Monk »

Olen ka eelkõnelejatega päri. Vin Diesel on liiga "põkk" (turske) vana hitmani kehastamiseks. Jason Statham`i kehakuju sobiks märksa paremini ja üldsegi meenutab Statham hitmani rohkem kui Diesel.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
JigSaw
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by JigSaw »

Statham meenutab jah Hitmani aga ta on juba Transporter 1 ja 2 teinud, mis lähevad peaaegu samasse auku, kui Hitman.
Diesel pole eriti sellised filme teinud.
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Asko »

JigSaw wrote:Statham meenutab jah Hitmani aga ta on juba Transporter 1 ja 2 teinud, mis lähevad peaaegu samasse auku, kui Hitman.
Diesel pole eriti sellised filme teinud.
Vot see mõte tuli mul ka, et kui Stahamilt küsitigi, siis ta just sel põhjusel keeldus, et Transporterid varem tehtud. Ega ükski näitleja ei taha kogu aeg samasuguseid rolle teha.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
p4cman
Batman alustab
Batman alustab

Post by p4cman »

Pean nõustuma nendega, kes väidavad, et Jason Statham oleks parem. Vin Diesel jääb mulle alatiseks meelde kui alla arvestuse näitleja XXX'st.

:(
fonx
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

Post by fonx »

võibolla tundub Vin Diesel resisöörile kuidagi parem (kõvem mees vm.)
p4cman
Batman alustab
Batman alustab

Post by p4cman »

fonx wrote:võibolla tundub Vin Diesel resisöörile kuidagi parem (kõvem mees vm.)

Ma pole küll Hitmani eriti mänginud, aga sellest tegelasest jääks rohkem nagu sellise vaikselt tegutseva, kavala palgamõrvari tunne. Vin Diesel on rohkem selline "crash booom bäng...a.lööb kõik maha jne" näitleja.
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Nestonia »

Asko wrote:Ma pean selle hinnanguga nõustuma. Vin Diesel näo poolest isegi võib-olla sobiks aga kehaehitus on tal teine kui Hitmani peategelasel. Jason Statham (The Transporter) oleks tõesti parem valik.

Täiesti nõus sinuga!
fonx
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

Post by fonx »

Äkki film tulebgi mingi "Crash Boom"? Kes teab. Tsenarist võibolla pole mängu näinudgi irw.

Aga Jason Statham sobib mängujärgi võttes paremini küll.
Post Reply