Deemonite loss
Moderator: Meeskond
Deemonite loss
Deemonite loss
The Haunting (1999)
Kunstnik Theo (Catherine Zeta-Jones) ja veel kaks vabatahtlikku nõustuvad osalema professor Marrow (Liam Neeson) korraldatud unetuse-uuringutes. Nad ei tea, et tegelikult tegeleb õpetlane hoopis hirmu uurimisega. Lossi jõudnuna mõistavad "katsejänesed" peagi, miks ümbruskaudsed elanikud seda hoonet nii paaniliselt väldivad.
Loe täielikku tutvustust siit
The Haunting (1999)
Kunstnik Theo (Catherine Zeta-Jones) ja veel kaks vabatahtlikku nõustuvad osalema professor Marrow (Liam Neeson) korraldatud unetuse-uuringutes. Nad ei tea, et tegelikult tegeleb õpetlane hoopis hirmu uurimisega. Lossi jõudnuna mõistavad "katsejänesed" peagi, miks ümbruskaudsed elanikud seda hoonet nii paaniliselt väldivad.
Loe täielikku tutvustust siit
-
transporter58
- Teadmata kadunud

Nemesis wrote:to Nestonia:
Anna andeks, et ta ma arvan, et "Deemonite loss" ei ole õudus. Muideks ma ütlesin veel, et film on vaadatav-nii et mitte üldsegi paha, lihtsalt õuduse otsijatele võib see osutuda kergeks pettumuseks.
Ja kas sa ise seda filmi üldse näinud oled?
Kahjuks pole näinud, aga sa andsid selleks üsna hea motiivi.
- Ralf
- love <3
Veidi cheesy film. Näitleid oli muidugi varieeruvalt ja iga nurga pealt, Owen Wilson, Zeta Jones, Neeson jne., oli paar pingelist kohta ja õudse teosega polnud küll tegu.
4/10
4/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 17:38, edited 1 time in total.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Minule ei mõjunud see ka kui õudusfilm, aga see-eest hoolimata zanrist oli see film minu jaoks lihtsalt huvitav vaadata. Vähemalt esmakordsel vaatamisel. Näitlejaansambel oli hea, kuid ei olnud kellelgi parimad rollid,
eriefektid olid samuti vürtsikad nagu ka lossi sisekujundus ja dekoratsioonid ning Theo kostüümid.
Kahjuks ei ole näinud filmi vanemat versiooni, et oskaks võrrelda.
Sellele filmile aga 6/10.
eriefektid olid samuti vürtsikad nagu ka lossi sisekujundus ja dekoratsioonid ning Theo kostüümid.
Kahjuks ei ole näinud filmi vanemat versiooni, et oskaks võrrelda.
Sellele filmile aga 6/10.
LynyrdSkynyrd wrote:Fletchu wrote:Veidi cheesy film. Näitleid oli muidugi varieeruvalt ja iga nurga pealt, Owen Wilson, Zeta Jones, Neeson jne., oli paar pingelist kohta ja õudse teosega polnud küll tegu.
OT
Juba mitmendat korda näen väljendit cheesy, oskab keegi öelda, mis see tähendab...
Cheesy aka juustune.. no ma ei oska seda väljendadagi. Näiteks cheesy võiks öelda Batman'i vana seriaali kohta, sest see on tänapäeval vaadates... no kuidas öelda.. cheesy
There was a HOLE here. It's gone now.
Priit wrote:LynyrdSkynyrd wrote:Fletchu wrote:Veidi cheesy film. Näitleid oli muidugi varieeruvalt ja iga nurga pealt, Owen Wilson, Zeta Jones, Neeson jne., oli paar pingelist kohta ja õudse teosega polnud küll tegu.
OT
Juba mitmendat korda näen väljendit cheesy, oskab keegi öelda, mis see tähendab...
Cheesy aka juustune.. no ma ei oska seda väljendadagi. Näiteks cheesy võiks öelda Batman'i vana seriaali kohta, sest see on tänapäeval vaadates... no kuidas öelda.. cheesy.
omg, suht hea seletus
- lostinthemist
- Ristiisa