Golden Globes 2011
Moderator: Meeskond
Täiesti üllatav, et pärast kõiki neid eelnevate aastate fiaskosid ja kohati ahhetama panevat nominentide nimekirja suudeti auhinnad peaaegu kõigis kategooriates siiski õigetele inimestele/filmidele anda. Tubli, HFPA! Jätkake samas vaimus ja võib-olla muutuvad Kuldkloobused kunagi ka tõsiseltvõetavateks ja väärtuslikeks auhindadeks. Galat ise ei vaadanud aga Oscarite ajal olen kindlasti PRO7 lainel.
Ahjaa... IMDb foorumeid sirvides hakkab Inceptioni fanboydest kahju, mida nad küll pärast Oscarite jagamist teevad....
Ahjaa... IMDb foorumeid sirvides hakkab Inceptioni fanboydest kahju, mida nad küll pärast Oscarite jagamist teevad....
- Spellbound
- Ristiisa

Olin küll tulemusega rahul, aga pärast oli sees tühi tunne.....kuhu jäi Inception?
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
http://www.theglobeandmail.com/news/art ... le1873154/
Paul Giamatti: "Jesus Christ Halle Berry, Jesus Christ."

Paul Giamatti: "Jesus Christ Halle Berry, Jesus Christ."
Spellbound wrote:Olin küll tulemusega rahul, aga pärast oli sees tühi tunne.....kuhu jäi Inception?
Inception on laua all ja ootab, millal tšempionid söömise lõpetavad. Ehk jagub siis temalegi leivapuru ja toidujääke. Oscaritel võib-olla mõne tehnilise kategooria auhinna saab. Kuigi ma pigem arvan, et heli auhinnad lähevad The Social Network'ile, siis eriefektide oma võiks ju Inception saada.