Moderator: Meeskond
Kas keegi oskaks aidata, kuidas ma saaksin nt selle pildi http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Ajq ... 4820_L.jpg
endale avatariks??? Kui ma kopeerin selle Uploadi avatar interneti aadressilt, siis ytleb, et pilt peab olema .jpg tyypi, KUID SEE JU ONGI, v6i mis:S:S. V5i siis kui panen selle lingiv2lisele aadressile, kirjutab et ebakorrektne aadress. Pildi aadressi sain nii, et panin googlisse Bob Marley ja siis selle v2ikse pildi pildipeal, mis otsingust ette tuleb panin propertis ja kopin selle aadressi, mis URL all on, sest kui ma klikkan pildile, viskab ta mulle ju selle suure versiooni pildist-.-
J2rsku oskab keegi aidata
endale avatariks??? Kui ma kopeerin selle Uploadi avatar interneti aadressilt, siis ytleb, et pilt peab olema .jpg tyypi, KUID SEE JU ONGI, v6i mis:S:S. V5i siis kui panen selle lingiv2lisele aadressile, kirjutab et ebakorrektne aadress. Pildi aadressi sain nii, et panin googlisse Bob Marley ja siis selle v2ikse pildi pildipeal, mis otsingust ette tuleb panin propertis ja kopin selle aadressi, mis URL all on, sest kui ma klikkan pildile, viskab ta mulle ju selle suure versiooni pildist-.-
J2rsku oskab keegi aidata
Legalize IT!
http://img59.imageshack.us/img59/1728/hahamv5.jpg - Proovi seda.
- LiveForThis
- Ristiisa

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- Ralf
- love <3
125x125 peaks tõesti ülemine piir olema, vastasel juhul pressib see vasaku ääre tavapärasest laiemaks või siis muudab lühemad postitused tobedalt kõrgeks. Kuigi minu arust on Sopranol endal siin alati kõige massiivsemad junnid olnud... 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Spellbound
- Ristiisa

Hüvasti Monstersi neiu, tere tulemast tagasi Parasite Eve neiu.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Mind ei häirinud, kui natuke pikemalt tuli kerida. Nüüd on pildid imepisikesed.
Last edited by uLtImAtEcRiTiC on 15. January 2011, 17:04, edited 1 time in total.