Armastus on see...

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Armastus on see...

Post by Robert »

Armastus on see...
Love Actually (2003)

Armastus toob kaasa naeru ja pisaraid, õnnelike ja kurbi hetki. Armastus on kõikjal ja see ei jäta ka puutumata poissmehest peaministrit (Hugh Grant), erakust kirjanikku (Colin Firth), staažikat abielupaari (Emma Thompson, Alan Rickman) ja ka kõiki teisi, sest just seda romantilist komöödiat saab võtta kokku ühe sõnaga: armastus!

Loe täielikku tutvustust siit
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Väga muhe komöödia. Rõhk esmajoones just sõnal "muhe" ja mitte "komöödia". Naljakaid kohti leidub (kasvõi peaasjalikult mr. Beanina tuntud Rowan Atkinsoni cameo näol), aga tegu pole siiski mingi tort-näkku-ja-jalaga-tagumikku situatsioonikoomöödiaga mida liialtki palju kinodes leiab.
Üldiselt, kellele istus Hugh Granti kaasanud "Notting Hill" sellele meeldib ka see teos. Ja kes teab Bill Nighyt ainult vampiiripealiku Viktorina "Underworld"ist see peaks oma silmaringi laiendama ning kõnealust teost vaatama. 8/10
barbara novak
Batman alustab
Batman alustab

Post by barbara novak »

Tõeline hea tuju film. :)
Twinkle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Twinkle »

Naerda saab küll pea terve filmi vältel, tõesti muhe, nagu siin eelpool mainitud ja teeb ikka tuju heaks küll! Kindlasti soovitan vaadata. :))
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

TV3 valis hea päeva selle näitamiseks. :) Igati korralik film, milletaolist komöödiat just iga päev ei näe.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Hea sellise traditsionaalse inglise huumoriga vürtsitatud film. Sellised on mulle alati meeldinud...
ImageImageImage
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Eile vaatasin viimast tundi sellest filmist ja põhiline asi mis ma märkasin oli see, et starpower ei ummistanud neid ilusaid ja südamlikke lugusid. Eelnevatel vaatamistel ei hindanudki seda filmi nii palju. Muidugi kõik näitlejad tegid tipptasemel tööd. Lihtsalt väga hea jõulufilm.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Mulle kohe üldse ei istunud see film, esimesed pool tundi oli nagu piin mu jaoks, ei tahtnud ja ei viitsinud vaadata... Jäigi film lõpuni vaatamata ja ei usu, et enam edasi ka vaatan. :pööritus:
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

"I feel it in my fingers, I feel it in my toes... Christmas is all around us, come on and let it snow..." (Y)
"Love Actually" on selline film, mida võiksin iga kell uuesti vaadata. (Okei, võibolla nüüdseks on ta juba tõesti pisut ära tüüdanud, arvestades, et see on üks neid filme, mida niii palju vaadatud on, et ta mulle praktiliselt pähe on kulunud.)

Siiski, speak your mind, Rain. Mis seal siis nii jubedat oli?
Defka
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Defka »

Haha, see on üks parimaid südamlikke armastusfilme üldse. Tõenäoliselt on see just see film, mida ma olen elus kõige rohkem näinud. Wierd but true.

Uuu, I have a soft side :)

10/10
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Ma nagu ei saanud selle filmi mõttest aru, kõik inimesed käisid ringi ja rääkisid niisama ja vahest tuli mõni nali ka vahele. Mitte mingisugust tegevust nagu polnud... :?
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Re: Armastus on see...

Post by Weirdo »

Minu jaoks see on ja jääb alati üheks lemmikumaks filmiks.
Armas, soe ja südamlik.
Love it.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Armastus on see...

Post by Rasmus »

Sain teada, et Colin Firth ja Hugh Grant on kaks erinevat inimest.
Post Reply