Saatan
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
sasa wrote:Kas see on mingite piiranguteta?
Eeldatavad on kõigest vaimsed piirangud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

Jahh, huvitav sissejuhatus, pingeline loo areng koos mõningate mööndustega, aga kahjuks vähemalt minu jaoks ebaühtlane või siis isegi fantaasiavaene püänt ja selle lõpplahendus. See tõmbas kiiresti kogu filmi tempo siruli.
Lift, tegelased, valguse ja heliga mängimine - kõik nagu funktsioneeris või oleks pidanud funktsioneerima, aga vanakuradi kandidaadid ja nende saatused ei üllatanud eriti mitte millegagi.
Näitlejad olid oma rollides asjalikud. Nad sobisid sinna lifti, et kambakesi saatana isikut välja uurima hakata, aga nende vahel ei tekkinud mitte just eriti teravat pinget.
Meeldis müsteeriumiga ebausu ja ratsionaalsuse vahel pendeldamine, aga lõpptulemus oli vaatamata nupukale twistile nõrgavõitu.
Stsenaarium on tõesti asjalik. Heatasemeline ja huvipakkuv, aga mingil hetkel kaob alguses lõkkele löödud sära.
Kõige muu kõrval paistab silma efektne kaameratöö, mis aitas pinge loomisele väga palju kaasa.
Nõrk 7/10 ehk 6,5/10
Lift, tegelased, valguse ja heliga mängimine - kõik nagu funktsioneeris või oleks pidanud funktsioneerima, aga vanakuradi kandidaadid ja nende saatused ei üllatanud eriti mitte millegagi.
Näitlejad olid oma rollides asjalikud. Nad sobisid sinna lifti, et kambakesi saatana isikut välja uurima hakata, aga nende vahel ei tekkinud mitte just eriti teravat pinget.
Meeldis müsteeriumiga ebausu ja ratsionaalsuse vahel pendeldamine, aga lõpptulemus oli vaatamata nupukale twistile nõrgavõitu.
Stsenaarium on tõesti asjalik. Heatasemeline ja huvipakkuv, aga mingil hetkel kaob alguses lõkkele löödud sära.
Kõige muu kõrval paistab silma efektne kaameratöö, mis aitas pinge loomisele väga palju kaasa.
Nõrk 7/10 ehk 6,5/10
- Ralf
- love <3
Üldiselt olen selliste minimalistlike linalugudega sinasõber, aga "Devil" ei suutnud eriti vaimustada. Reaalselt oli filmist huvitav vaid kuskil üks kuuendik, huvitavaid tegelasi nappis (mulle meeldis miskipärast see Matt Craveni mängitud turvaülem) ja ega lugu ise ka midagi erilist polnud. Nii Saatanaga kui liftidega seonduvaid filme on ka paremaid tehtud. Ootasin paremat.
4/10
Spoiler :
4/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Kuidagi.. väga puine/odav näitlemine. Endale meeldis ka kõige rohkem Matt Craven turvaülemana. Googeldasin, no relation Wes Craven. Õnneks film väga pikk ei olnud ja kannatas vaadata küll.
PS!
4/10
PS!
Spoiler :
4/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
3/10-st
Treileri järgi üsna hea, aga film ise tundus kohati ikka ülimalt etteaimatav. Lisaks sellele tekkis hästi natukene deja vu filmiga "Drag me to hell", aga too film oli ikka päris mitu punkti parem.
"Saatana" algus oli ka suhteliselt igav, rääkimata lõpust. Tundus pigem nagu detektiivifilm, kui õudus.
Treileri järgi üsna hea, aga film ise tundus kohati ikka ülimalt etteaimatav. Lisaks sellele tekkis hästi natukene deja vu filmiga "Drag me to hell", aga too film oli ikka päris mitu punkti parem.
"Saatana" algus oli ka suhteliselt igav, rääkimata lõpust. Tundus pigem nagu detektiivifilm, kui õudus.
- Spellbound
- Ristiisa

- d4ncestyle
- Raevunud härg

- Spellbound
- Ristiisa

d4ncestyle wrote:shyalaman is the man, selliste filmide tegemiselvabandage makaroismi minu sõnavaras
film oli täitsa hea. ja kuidas sa ralf kohe välja siis selle devili nuputasid? film oli küll ettearvatav, aga seda ma ei suutnud kohe välja küll nuputada
äkki räägid
Mina näiteks ei tulnud kohe selle peale, aga tagantjärele mõeldes oli ikka väga loogiline, et
Spoiler :
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- d4ncestyle
- Raevunud härg