Never Let Me Go Ootasin krõbedat psühholoogilist draamat ulmelise hõnguga ühiskonnas, aga sain liialt poeetilise, malbe ja melodraamast üleküllastunud filmi, mis särab üksnes näitlejatööde poolest.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
"The Expendables" oli ainus film mida ootasin ja seetõttu ka ainus pettumus selle valiku seas. Lootsin et film on vähemalt 9 punkti vääriline, aga ei olnud.
RH oli kohutav ripoff ning ma tõesti tundsin seda vaadates kuidas sajandid mööda vuhisesid. Absoluutselt ebaõnnestunud katse teha kompottfilmi legendist, võsaröövlist ning kuninglikust "vana kooli rüütlist" ühes isikus.
Special "ARRGHHH!" @ Dessant Normandiast !
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
rauls wrote:Muidu aasta suurim pettumus oli "A Nightmare on Elm Street".
"A Nightmare on Elm Street" on vist küll üks halvimaid 2010 aasta filme, mida näinud olen, aga samas "pettumuseks" teda nimetada ei saaks, sest mingeid eriti suuri ootusi mul selle filmi peale nagunii pandud ei olnud.
Samas "The Exendables'ist" ootasin võimsat cast'i arvestades midagi palju enamat, aga ei...
No ma ootasin seda ammu enne treileri nägemist. Ikkagi Kevin Smith, kuigi see polnud tema kirjutatud. Õnneks tegi The Other Guys seda, mida Cop Out ei suutnud.