Aasta naisosatäitja 2010
Aasta naisosatäitja 2010
2010. aasta naisosatäitja nominendid on:
Natalie Portman (Black Swan)
Emma Stone (Easy A)
Carey Mulligan (Never Let Me Go)
Chloe Moretz (Kick-ass)
Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. the World)
Natalie Portman (Black Swan)
Emma Stone (Easy A)
Carey Mulligan (Never Let Me Go)
Chloe Moretz (Kick-ass)
Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. the World)
Ma igaks juhuks tuletan meelde, et Mary Elizabeth Winstead on näete see tšikk, vat selle vasaraga ning kui keegi tuleb väitma, et on olemas keegi, kes suudab ägedamalt, vat selliseid vasaraid õlakotist välja vedada, siis mingu ta ka palun XXXXXX, koos oma XXXXXXXX ja XXXXXX !!
Häbene Thor, häbene!!!

Häbene Thor, häbene!!!

"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
http://realmnc3.blogspot.com/
http://realmnc3.blogspot.com/
- LiveForThis
- Ristiisa

eerik wrote:Tegin natukene sohki ja hääletasin ainult nähtud trailerite ja klippide põhjal Portmani poolt. Kõiki teisi olen näinud, kuid mul ei tuleks isegi mõttesse nende näitlejatööde kiitmine.
Jap, mul sama mõtlemine. Portman arvatavasti aasta parim. Tegin ka vastava valiku.
Enamus kiidavad. Tean, et on väga rumal lihtsalt kiidukoori saatel ennatlik valik juba langetada, aga ka sõbrad ja tuttavad ütlevad suusõnaliselt, et best role ever.
Ja ennast üsna hästi tundes ennustan juba ette, et Black Swan ja Portman on mu Oscari suurimad panused.
Minu arust on küll väga imelik sooritust nägemata rahulikult hääl lendu lasta (huvitav, kui palju Oscarid lihtsalt positiivse buzzi pealt ära on nopitud)
Luike näeb alles veebruaris, ülejäänud valik kesine - Pilgrimiplikal väike edu
Luike näeb alles veebruaris, ülejäänud valik kesine - Pilgrimiplikal väike edu
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- LiveForThis
- Ristiisa

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Kahjuks pole Black Swan'i näinud. Arvan, et sinna läheks hääl muidu. M.E. on kohutavalt pandav neiu nagu ka Emma, kuid olen ikkagi selle poolt, et noored tegijad tahavad tunnustust ja kuna maailm on niigi hukas siis tore näha noori, kes oskavad teha seda, mida teevad.
Chloe Moretz (Kick-ass).
Natukene mõjutas vist ka see, et Let Me In'is oli ta ka täiesti pädev.
Chloe Moretz (Kick-ass).
Natukene mõjutas vist ka see, et Let Me In'is oli ta ka täiesti pädev.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.