Kidd, videosid tegelikult siin ei hinnata või vähemalt mina pole seda teinud. Selle Gil Scott-Heron lool ka video veidi segab kuulamist. Ja üldse peaks seda albumit tevikuna kuulama, aga see selleks.
Soprano wrote:Nice, LiveForThis A Drowning kõrval teine lemmik sellelt EP'lt. Video on kõvv.
Kõik lood EP`lt just väga ei meeldi, aga see ja samuti ka A Drowning läksid kergelt peale. Eriti just The Space In Between. Video on nii äge, et juba mitu korda seda vaadanud Atticus Ross on viimasel ajal nii mitmel korral ette sattunud, et ei saanud ka seekord lasta tal mööda minna. Rääkimata siis uuest koostööst Reznoniga.
SpellForThis'i postitatud lauludega on mul tavaliselt see teema, et neid lugusid on põnev kuulata, kuna muudkui ootad ja üritad ära arvata, millal raiumine käivitub. Kohati oli see pala isegi päris köitev, head meloodilised käigud. 5/10
Black Sabbath - Spiral Architect Mõnusa kaasatiriva viisi ja tekstiga. Heaolu tekitav pala 9/10
Ralf wrote:SpellForThis'i postitatud lauludega on mul tavaliselt see teema, et neid lugusid on põnev kuulata, kuna muudkui ootad ja üritad ära arvata, millal raiumine käivitub.
Minuarust see lugu on üli rahustav, närvis oled siis kuulad & vaatad suurelt videot on vägamõnus. Kusjuures võin tunnistada, et see on üks parimatest muusikavideodest, mida ma näinud olen kuna sellel on veidi süngem mõte ka sees.