Tron: Pärand
Moderator: Meeskond
TRON: Legacy (2010)
Sam Flynn (Garrett Hedlund), 27-aastane noormees, keda piinab tema isa (Jeff Bridges) müstiline kadumine, kes oli kunagi maailma suurim videomängude tootja. Kuid kui Sam uurib imelikku signaali, mis on saadetud tema isa arkaadist, jõuab ta mõistmisele, et see võib olla ainult tema isa. Peagi leiab ta end digitaalmaailma sisse tõmmatuna, kus Sami isa on olnud 20 aastat lõksus. Koos kartmatu sõdalase Quorra'ga (Olivia Wilde), alustavad isa ja poeg elu ja surma teekonda läbi kübermaailma - universumi, mis on loodud Sami isa poolt. Kuid seal on ka üks inimene, kes mitte mingil juhul ei lase neil kübermaailmast väljuda...
Loe täielikku tutvustust siit
TRON: Legacy (2010)
Sam Flynn (Garrett Hedlund), 27-aastane noormees, keda piinab tema isa (Jeff Bridges) müstiline kadumine, kes oli kunagi maailma suurim videomängude tootja. Kuid kui Sam uurib imelikku signaali, mis on saadetud tema isa arkaadist, jõuab ta mõistmisele, et see võib olla ainult tema isa. Peagi leiab ta end digitaalmaailma sisse tõmmatuna, kus Sami isa on olnud 20 aastat lõksus. Koos kartmatu sõdalase Quorra'ga (Olivia Wilde), alustavad isa ja poeg elu ja surma teekonda läbi kübermaailma - universumi, mis on loodud Sami isa poolt. Kuid seal on ka üks inimene, kes mitte mingil juhul ei lase neil kübermaailmast väljuda...
Loe täielikku tutvustust siit
Last edited by Rain on 05. March 2011, 23:31, edited 1 time in total.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

Heh, Tron Night oli küll paras pettumus. Näidatud stseenid olid üsna vaiksed ja aeglased ning ebahuvitavad. Daft Punki muusikat ka eriti sees polnud. Saalist lahkudes olin üsna nõutu ning nägude järgi polnud ma ainus. Loodetavasti ei pea filmis endas nii väga pettuma. 
PS! Solarises näidati enne tutvustust Avatari trailerit (pärast Tron Nighti oli veel viimane seanss) ning selle 3D tekitas hetkeks isegi mõtte, et võiks filmi uuesti vaatama minna, kuigi mulle see eriti ei meeldinud. Tron Nighti 3D oli suht meh...
PS! Solarises näidati enne tutvustust Avatari trailerit (pärast Tron Nighti oli veel viimane seanss) ning selle 3D tekitas hetkeks isegi mõtte, et võiks filmi uuesti vaatama minna, kuigi mulle see eriti ei meeldinud. Tron Nighti 3D oli suht meh...
- Spellbound
- Ristiisa

Ei saaks öelda, et oleks pettumus olnud, kuigi viis, kuidas sneak peek lõpetati ei sobinud üldse kokku varasemalt aina tempokamaks muutunud stseenidega.
Kummalisel kombel mõjus kontekstist välja rebitud dialoogistseen väga ehedalt ja arusaadavalt. Kui oli Avatari eelvaade siis oli iga dialoog lameduse tippsaavutus, aga Troni puhul kindlasti mitte. Nii palju kui näha sai, siis "reaalse" maailma stseenid olid filmitud väga sujuvalt ja kombekalt.
Kui rääkida 3D-st ja Troni mängumaailmast, siis see nägi ikka väga awesome välja ja kolmedimensioonilisus oli samuti selgelt tuntav. Ma ei ole algupärast Troni näinud, aga tundub, et nüüd on põhjust ära vaadata.
Samas ei ole ma nendest stseenidest nii väga sillas kui Avatari omadest, aga esitletud kraam tundus suurt kinolina väärt olevat.
Plazas hakkas osa publik naerma kui näidati poja ja isa taaskohtumist
Daft Punki ootasin ja ootasin, aga piisavas koguses seda ei olnudki. Lootsin, et lõpus lastakse sama võimsat lugu mis trailerites, aga oli lihtsalt piinlik vaikus.
Tea, minu huvi Troni vastu tõusis taas.
Kummalisel kombel mõjus kontekstist välja rebitud dialoogistseen väga ehedalt ja arusaadavalt. Kui oli Avatari eelvaade siis oli iga dialoog lameduse tippsaavutus, aga Troni puhul kindlasti mitte. Nii palju kui näha sai, siis "reaalse" maailma stseenid olid filmitud väga sujuvalt ja kombekalt.
Kui rääkida 3D-st ja Troni mängumaailmast, siis see nägi ikka väga awesome välja ja kolmedimensioonilisus oli samuti selgelt tuntav. Ma ei ole algupärast Troni näinud, aga tundub, et nüüd on põhjust ära vaadata.
Samas ei ole ma nendest stseenidest nii väga sillas kui Avatari omadest, aga esitletud kraam tundus suurt kinolina väärt olevat.
Plazas hakkas osa publik naerma kui näidati poja ja isa taaskohtumist
Daft Punki ootasin ja ootasin, aga piisavas koguses seda ei olnudki. Lootsin, et lõpus lastakse sama võimsat lugu mis trailerites, aga oli lihtsalt piinlik vaikus.
Tea, minu huvi Troni vastu tõusis taas.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Mõttetud olid need 5 stseeni, sest suurem osa oli ainult dialoogid v.a. Disc Wars stseen, mis oli suht ok. Lõpus näidati veidi muudetud/lühendatud Derezzed video. 3D oli meh, sest jällegi sama probleem, et näidati pmtlt ainult non-action't ja esimene stseen oli nagunii 2D. Sai ka kinnitust, et Garrett Hedlund pole hea näitleja.
Minus ei tekitanud edasist huvi, kuid ära vaatab ikka.
IRC'lastele...
Edit: Video Clip: “The Light Runner”
Edit2: Video Clip: “You’re Here”
Minus ei tekitanud edasist huvi, kuid ära vaatab ikka.
IRC'lastele...
Lauri wrote:Tuleb vist vaatama tulla.
Edit: Video Clip: “The Light Runner”
Edit2: Video Clip: “You’re Here”
- Spellbound
- Ristiisa

eerik wrote:Tegelikult oli juba kolmandal detsembril mu keldris kartulite ja moosipurkide hoiuruumis eksklusiivne esilinastus aga teid ei olnud kutsutud.
Aga kes siis oli? Peale kartulite ja moospurkide oli kohal kindlasti ka Bridges, kes maiustas moosi kallal, küpsetas kartuleid ja jõi viskit Crazy Hearti stiilis?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

eerik wrote:Bridges, Wilde ja Daft Punki poisid olid kohal. Pärast oli saunas kõva after party.
Daft Punk pani mussi, Bridges ja Wilde panid
Spoiler :
LEVEL 1
LEVEL 1