Viimased kaks nädalat olen seda kinu vahtind 16h päevas. Peab ütlema, et päris kvaliteetne - pisut tõsisemat poolt, pisut komöödiat. Lõppu pole veel ära näinud, nii et hinnet vara anda.
Algas nagu väga tavapärane sarimõrtsuka-krimka (ja sealjuures väga halb), kuid kuskil viimase kolmandiku alguses toodi päris peenelt sisse ajasrändamise teema ja mahutati see filmi sisse - ise poleks sellist väikest pööret ette aimata osanud. Ega see filmi ennast vähem lollimaks ei teinud, aga päris huvitav kontseptsioon siiski, ja veidi andekama stsenaristiga selle põhjal ehk tõeliselt laheda kassahiti valmis vormida saanud... aga jah. 2/10
(Minusugustele) vaimuhaigetele inimestele mõeldud üsnagi veider kompott "Taxi Driver"-ist ja "Eraserhead"-ist, levitajaks Troma. Lõpp oli päris tabav ja häiriv ning üksikud kohad torkasid küll oma leidlikkusega silma, kuid kokkuvõtlikult jäi üldpilt lahjaks... 5/10
Üks noorem tuttav on sundinud seda seeriat lugema, mõtlesin, et vaatan parem esimese osa põhjal tehtud filmi. Lõbus sõjafilm lastele - ma tõesti ei tea, kas on vaja. Dialoog oli niivõrd kohutav, et ei saanudki aru, kui head/halvad näitlejad olid. 2/10
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Not Quilty - otsisin nimede Pet Sematary ja LEMMIKloomade surnuaed järgi. Ehk parandaksite vead ära, oleks nagu aeg.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
Olen Batmani animated filmide sõber olnud alates "Mask of the Phantasm"-i nägemist ja pean neid üldjuhul paremaks kui Nolani ja lausa Burtoni omi. Tegelane töötab lihtsalt joonistatuna paremini. "Under the Red Hood" hoiab Batmani animatsioonide teadatuntud stabiilset taset... mõnusalt vägivaldne, sünge ja hästi kirjutatud lugu. Häiris vaid Jokerile hääle andnud John Di Maggio, ega ma ausalt öeldes ei oodanudki, et ta Mark Hamilliga võrdväärne oleks, kuid jah... kehv voice acting. DVD boonuste seas olev "DC Showcase: Jonah Hex" väärib samuti vaatamist.