Mis on Teie arust MindFuck?
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Miks selline hülgemöla?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- lostinthemist
- Ristiisa

- d4ncestyle
- Raevunud härg

AvP_75 wrote:Donnie Darko, Saw, The Sixth Sense, Unbreakable, Jacob's Ladder, The Machinist, Cube (Cube 2 sh), Stay, Suicide Club, Shutter (2004), Fight Club, The Usual Suspects, Paprika, Memories (ep. "Magnetic Rose"), Perfect Blue
ja kõige tipuks - Paranoia Agent, mis keeras mu pärast vaatamist umbes nädalaks ajaks ****e.
'nuff said.
stay meeldis küll .
Üks tõeline mindfuck film jookseb praegu Sõpruses: "Mr. Nobody". Kui see ei ole mindfuck, mis siis üldse on?! Pärast filmi käisin Viru keskuses jõulukinke "ostmas", aga aju oli suht ära nussitud, et ei suutnud midagi väja valida. See oli ikka eriline filmielamus, fakk!
Üheks suurimaks mindfuck-filmiks, mida mul on õnnestunud näha, pean David Lynchi "Inland Empire't".
Üheks suurimaks mindfuck-filmiks, mida mul on õnnestunud näha, pean David Lynchi "Inland Empire't".
rauls wrote:Üks tõeline mindfuck film jookseb praegu Sõpruses: "Mr. Nobody". Kui see ei ole mindfuck, mis siis üldse on?! Pärast filmi käisin Viru keskuses jõulukinke "ostmas", aga aju oli suht ära nussitud, et ei suutnud midagi väja valida. See oli ikka eriline filmielamus, fakk!
kuidas jared leto näitlemistöö oli ?
Loop wrote:rauls wrote:Üks tõeline mindfuck film jookseb praegu Sõpruses: "Mr. Nobody". Kui see ei ole mindfuck, mis siis üldse on?! Pärast filmi käisin Viru keskuses jõulukinke "ostmas", aga aju oli suht ära nussitud, et ei suutnud midagi väja valida. See oli ikka eriline filmielamus, fakk!
kuidas jared leto näitlemistöö oli ?
Sama hea kui "Requiem for a Dream's". Teisisõnu, mees sai hakkama.
Loop'i nime all olev "Raevunud härg" on küllalt täpne. 
Igal juhul mindfuck'i kohta nii palju, et minu jaoks on see filmide puhul midagi sellist, mis jätab suu lahti ja ajusid ragistama.
Enda kogemuste põhjal oskan siia liigitada vaid sellised filmid nagu "Shutter Island" ja "Inception", kuigi viimane oli isegi enam-vähem arusaadav.
Igal juhul mindfuck'i kohta nii palju, et minu jaoks on see filmide puhul midagi sellist, mis jätab suu lahti ja ajusid ragistama.
Enda kogemuste põhjal oskan siia liigitada vaid sellised filmid nagu "Shutter Island" ja "Inception", kuigi viimane oli isegi enam-vähem arusaadav.
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
Inceptioni peaks ise ka üle vaatama kuna mitu korda on juhtunud, et keegi tuttav küsib selle kohta ning ma vastan, et:" täitsa hea film oli, kui ainult see ja see ja see ja see ja s.. välja arvata"
Järgmisel hetkel taban ma ennast mõttelt, et - Mis seal nagu siis üldse head oli või miks ta mulle üldse meeldis, kui ta mälujärgi koosnes aint jamast, mis oleks võinud olemata olla...
Personal mindfuck missugune.
Järgmisel hetkel taban ma ennast mõttelt, et - Mis seal nagu siis üldse head oli või miks ta mulle üldse meeldis, kui ta mälujärgi koosnes aint jamast, mis oleks võinud olemata olla...
Personal mindfuck missugune.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
http://realmnc3.blogspot.com/
http://realmnc3.blogspot.com/