Mis on Teie arust MindFuck?
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Loop wrote:WTF !!!!!!!!!!!!!!!!!?????
kesse siin soovitas JAKOBI REDELIT ???
Kas sa oled retard või sa ei oska lugeda? Mina kirjutasin seda. Sitt lugu tõepoolest, kui sa ei oska väärtfilme hinnata.. mine vaata oma "Videvikku" edasi.
Samuti, kui sa õpiksid korralikult kirjutama, siis ma kuulaks hea meelega, mis selles filmis nii kohutavat oli. Argumenteeri, kui oskad.
AvP_75 wrote:Loop wrote:WTF !!!!!!!!!!!!!!!!!?????
kesse siin soovitas JAKOBI REDELIT ???
Kas sa oled retard või sa ei oska lugeda? Mina kirjutasin seda. Sitt lugu tõepoolest, kui sa ei oska väärtfilme hinnata.. mine vaata oma "Videvikku" edasi.
Samuti, kui sa õpiksid korralikult kirjutama, siis ma kuulaks hea meelega, mis selles filmis nii kohutavat oli. Argumenteeri, kui oskad.
ole vait, väärtfilm? ja mis kuradi videvikku sa mulle siin soovitad ?...videvikku ???? mida V...see siiia puutub krdi videvik
okei igastahes sina avp ära seleta oma FAKKKKING
no mis seal siis oli vä? ...okei ...igavus oli...mitte midagi ei juhtund , selles oligi probleem , sõbraga saime 2 head kohta kokku , see rongi ja auto koht , minujaoks peab film iga sekund hea olema aga see oli siuke uimane teematu . mis krdi mindfuck? ....see film on mindrape pigem
- lostinthemist
- Ristiisa

Ah nii või? Mis kuradi mõttes sa väidad, et film on sitt, kui sa pole seda lõpunigi vaatanud? Filmi kogu olemus avaldubki filmi lõpus. See on sama hea, kui vaadata ükskõik mis teist filmi, tuues näiteks "Inception"i, et vaatad ainult pool ära ja lõpetad vaatamise, sest sinu arulage mõistus ei suuda end samale lainele viia filmiga.
Aga sinu ajuvaba jutt, mis sa just mõne minutiga kokku keetsid, pole põhjendus, miks see film halb oli. Ma tahtsin teada, miks see halb oli? Kaameratöö, heli, stsenaarium, näitlejatöö..? A oota, miks ma üldse vaevun sinu käest põhjendust küsima, kui sa pole antud filmi korralikult ära vaatanudki??
Äkki viskad ka pilgu sellele, miks see film oli raamatus "1001 filmi mida elu jooksul peab nägema?" Sest mul on see eksemplar täiesti olemas ja ma pole sealt ühtegi totaalselt sitta näinud.
Millest sa aru ei saa, Jacob's Ladder pole komöödia.. kui sa tahad komöödiat, mine vaata oma "Videvikku" edasi.
Aga sinu ajuvaba jutt, mis sa just mõne minutiga kokku keetsid, pole põhjendus, miks see film halb oli. Ma tahtsin teada, miks see halb oli? Kaameratöö, heli, stsenaarium, näitlejatöö..? A oota, miks ma üldse vaevun sinu käest põhjendust küsima, kui sa pole antud filmi korralikult ära vaatanudki??
Äkki viskad ka pilgu sellele, miks see film oli raamatus "1001 filmi mida elu jooksul peab nägema?" Sest mul on see eksemplar täiesti olemas ja ma pole sealt ühtegi totaalselt sitta näinud.
Loop wrote:naerma nimodi et suunurgad saavad peataga kokku vä ?
Millest sa aru ei saa, Jacob's Ladder pole komöödia.. kui sa tahad komöödiat, mine vaata oma "Videvikku" edasi.
sa vist ei ole minuga ühes paadis , ma just seletasin ju miks mulle seee FAKKKKKKKKKKK!! ei meeeldind , ära aja mind närvi oma targavõluri jutuga , ma ütlesin et kui 58 minutit on masendav siis on ta juba sittt eks , mis tsenaarium ja näitlejatööö m MIDA SA TAHAD MUST ? kõik oli pask , saad aru ? krdi ma ei tea mis raamatus ta oli sul ....1001 kõige jubedamat filmi mida elujooksul vaadata pole mõtet , ja üleüldse , meeeeeeees....-10 sellele filmile ja kui minu arvamus sind ei huvita siis palun ära ise krääksu seal nimodi , kas tõüesti ongi nii , et inimesed vaatavad filmi sellepärast et seal on 5minutiline hea lõpp vä ??????????????
mina ei tea kui sa tilk nalja tuled siin võrdlema inceptionit sellega....oi bljaaa
mina ei tea kui sa tilk nalja tuled siin võrdlema inceptionit sellega....oi bljaaa
- lostinthemist
- Ristiisa

ZeMonsta wrote:http://img8.imageshack.us/img8/3844/2pqkxncjpg.gif
kelllest see pilt on ? avp või sinust ?