Mis on Teie arust MindFuck?
Moderator: Meeskond
- d4ncestyle
- Raevunud härg

- d4ncestyle
- Raevunud härg

adi wrote:Enda poolt lisaks siia nimekirja David Lynch'i filmid.
Mulholland Drive ja Lost Highways olid ikka parajad pähklid.
Ning Tarkovski Stalker, paneb minu pea paisuma isegi 5-6 vaatamisel.
stalkerit olen kuulnud jah et pidi hea olema, mulholland tundub midagi olevat võibolla olen kunagi näinud ja lost highway on jah hea olen alles hiljuti näinud ja see oli tõesti hea mindfuckkkkkk
Andke minna, ma tulen!
- d4ncestyle
- Raevunud härg

no ja selle inceptionsi koha pealt veel niipalju, et kui sa näed öö jooksul 5-6 unenägu nagu iga tavaline inimene näeb ja sa suudad neist 2-3 meelde jätta(detailselt)mida tavainimene ei suuda ja kui sa oled natukenegi kursis sellise unefaasiga nagu kehast väljumine ja sa oled lihtsalt unedenägudega
väga VÄGA sina peal, siis on see film sinu jaoks mindfuck see tähendab minu jaoks. ja sellest teema saigi alguse. aga siin on möla teema õnneks ma loodan et siin pole sellist asja nagu OT , või on ? kui siia mõni Vanur nägu näitab äkki ütleb
:D:D
Andke minna, ma tulen!
- lostinthemist
- Ristiisa

Donnie Darko, Saw, The Sixth Sense, Unbreakable, Jacob's Ladder, The Machinist, Cube (Cube 2 sh), Stay, Suicide Club, Shutter (2004), Fight Club, The Usual Suspects, Paprika, Memories (ep. "Magnetic Rose"), Perfect Blue
ja kõige tipuks - Paranoia Agent, mis keeras mu pärast vaatamist umbes nädalaks ajaks ****e.
'nuff said.
ja kõige tipuks - Paranoia Agent, mis keeras mu pärast vaatamist umbes nädalaks ajaks ****e.
'nuff said.
AvP_75 wrote:Paprika, Memories (ep. "Magnetic Rose"), Perfect Blue
'nuff said.
Oo jaa, vanameister Satoshi Koni linateosed on ühed tõelised ajukeberniidi esindajad. Peale Paprika nägemist on see Inceptioni unenäoteooria lihtne nagu 1+1.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
ahjaa, "Waking Life"
http://www.imdb.com/title/tt0243017/
http://www.imdb.com/title/tt0243017/
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker