Palju õnne sünnipäevaks talle. Ja mulle ka ;)
Edward Norton
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Lisaks häälele märkab ka seda, kui huvitavalt ta räägib: ülahuule parem külg ainult liigub. "Red Dragonis" on seda kõige paremini näha.
Aga, kokkuvõtlikult, väga hea näitleja (eriti draamažanris, "25th Hour" ja "American History X"), seni on kõik temaga filmid meeldinud. Ta parim roll on vist siiski "AHX"
Aga, kokkuvõtlikult, väga hea näitleja (eriti draamažanris, "25th Hour" ja "American History X"), seni on kõik temaga filmid meeldinud. Ta parim roll on vist siiski "AHX"
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

Mulle meeldib ta väga, üks parimaid näitlejaid, keda ma tean. Ta mängib ka selliseid kummalisi ja huvitavaid tegelasi tavaliselt, vähemalt nii palju kui mina näinud olen. Sümpaatne ja omapärane näitleja. Ma pole temaga just palju filme näinud, aga nendes mida ma olen vaadanud, on ta väga hea mulje jätnud ("Fight Club", "Red Dragon", "Down in the Valley" ja "The Score" poolikult). Palju õnne sünnipäevaks Edwardile siis ! : D
- Spellbound
- Ristiisa

Väga sümpaatne ning tõsiselt hea karakternäotleja. Igas rollis on ta erinev. Alati ootan huviga tema filme sest tean, et pettuma vist ei pea.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
okei. ka minul 1ks lemmikumaid näitlejaid . mees lihtsalt elab ekraanil no .
vägaväga omapärane
siiamaani iga rolliga toime tulnd . parim oli ta minumeelest american histis...
huvitav...enamus rollides kehastab ta intelligentset kuid kiiksuga vana .
ja täitsa veider et tal on päris palju filme kus ta on mingil määral vangla trellidega seotud
no minuteada tegelt aind 4...aind...
vägaväga omapärane
huvitav...enamus rollides kehastab ta intelligentset kuid kiiksuga vana .
ja täitsa veider et tal on päris palju filme kus ta on mingil määral vangla trellidega seotud