Ajaränduri naine
The Time Traveler's Wife
"Ajaränduri naine" on samanimelisel romaanil põhinev film, mis räägib ajast sõltumatust armastusest.
Clare (Rachel McAdams) on armastanud Henry't (Eric Bana) terve elu. Ta arvab, et nad on kokku loodud, kuigi ta ei tea, millal nad jälle lahutatakse: Henry on ajarändur - ta on neetud geneetilise anomaaliaga, mis sunnib teda elama muutuvatel ajajoontel, hüpates kontrollimatult edasi ja tagasi oma elus. Olenemata sellest, et Henry anomaalia sunnib armastajad ootamatult üksteisest lahku ükskõik millal, püüab Clare meeleheitlikult elada elu koos oma õige armastatuga.
Täielikku tutvustust loe siit.
Ajaränduri naine
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Spoiler :
See on vist kõige veidram concept, mida ma (vähemalt) selle aasta filmides näinud olen.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Aastaarvud oleks võinud hüpete vahel ekraanile ilmuda. Stoori ise oli täitsa kena. 'The Jacket' tegi seda paremini tho.
7/10
Spoiler :
7/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Re:
Tavapärasest hoopis erinevam lähenemine ajas rändamisele, mis tekitas unikaalseid probleeme Henry ja Clare'i vahel. Lugu oli samaaegselt armas ja kurb. Seal, kus teie nägite kummalisust, hoidsin mina pisaraid tagasi. Veel vähem segas nekkid Eric Bana.
Film pani kaasa mõtlema, kuidas suudaks antud elu taluda esialgu Clare'i ja hiljem ka Henry asemel. Alguses tundus nendevaheline suhte arenemine imelik, asi oli põhimõtteliselt paika määratud ning otsustamisvõimalust justkui nagu polekski. Erinevas vanuses karakterite kujutamist tehti hästi.
Jah!
Ilus film.
10/10
Soprano wrote:Spoiler?
Jah!
Spoiler :
Ilus film.