Ralf wrote:Miks mina kõiki neid põnevaid Haapsalu naisi ei näinud?
Reedel ei mäleta ma sind baarist üldse ja laupäeval ei paistnud sind ka hommikul viie-kuue paiku kusagil. Rääkimata blogijate jaoks orgunnitud aiapeost grilli ning õllega. Kus sa Ralf olid, kinos või kui rahvas lõbutses?
Ralf wrote:Miks mina kõiki neid põnevaid Haapsalu naisi ei näinud?
Reedel ei mäleta ma sind baarist üldse ja laupäeval ei paistnud sind ka hommikul viie-kuue paiku kusagil. Rääkimata blogijate jaoks orgunnitud aiapeost grilli ning õllega. Kus sa Ralf olid, kinos või kui rahvas lõbutses?
Reedel magasin ma kinosaalis "Pig" ja "Tetsuo" ajal kuni kella kolmeni öösel ning läksin siis hostelisse ära. Eks suur nädalaväsimus murdis maha. Aiapeole isegi tahtsin tulla, kuid siis hakkasid sealt inimesed juba ära minema (ja sina vajusid kuuldavasti üldse ära).
Ralf wrote:Aiapeole isegi tahtsin tulla, kuid siis hakkasid sealt inimesed juba ära minema (ja sina vajusid kuuldavasti üldse ära).
Kuulujutte ei tasu uskuda, läksime Andresega hotelli ujuma ning sauna, maksnud olime juba ette, ei tahtnud ilma jääda. 2 tundi hiljem jõime juba sama maja ärklikorrusel konjakit.
Mõte on järgmine aasta see maja üürile võtta, eks näis kuidas välja kukub.
Leidsin täiesti kogemata oma telefonist aprillis HÕFF'i zombide paraadil filmitud video. Eks ta ole suhteliselt mõttetu ja kehva kvaliteediga, kuid saate maitse suhu, kui vahva üritusega tegemist on. Starring kbong & sõbrad.