Seriaal räägib loo zombi-apokalüpsise tagajärgedest. Grupp ellujääjaid reisivad mööda mahajäetud Ameerikat, otsides pidevalt uut magamisaset, et olla võimalikult kaugel neist inimsööjatest elavatest surnutest. Iga mööda läinud päev on nende jaoks kui õnnistus, iga hetk võib neid ees oodata ohtlik olukord ning iga nurgatagune võib saada neile saatuslikuks.
Ootasin ka pikka aega ja suure õhinaga avaosa. Kaks osa väljas ja olen rahul. Piloot on minu meelet tugevam kui 2. osa, aga igal juhul kvaliteetne materjal.
Eelkõige sümpatiseerub loomulik inimlikkus ebaterves olukorras. Inimlikkus, millele zombikates nii suurt rõhku eriti asetatagi. Pluss Romero elavad surnud, kes ei lippa sulle järgi nagu kiimas koerad kevadel. Mitte, et mulle Boyle`i rage virus tüüpi zombid ei meeldiks. Just vastupidi, aga vaheldust on ka vaja.
Eks siin ja seal on omad kohmakused, aga üldiselt ootan meeleldi nädalakese, et uut osa näha.
Kolmas osa juba lõi meile keskkonna. Metsas laager, kust hakatakse linnas misioonidel käima.
Paistab, et seriaalide eelarved on ikka päris väiksed. Linna minnes polnud enam ühtegi üldplaani ka suurtest tühjadest tänavatest ja sombi armeedest. Ainult rongijaam ja hüpe majja, kus see pätt lõksus oli.
Kahju, et kolmanda osa lõpp oli juba teise osa keskel teada.
Vaatan hetkel esimest osa ja sain väga positiivse üllatuse osaliseks, kui Jericho Robert Hawking seal ekraanile hüppas. Super! Väga hea põhjus edasi vaatamiseks. Peale piloodi, ma mõtlen.