Mõrvad Midsomeris

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Mõrvad Midsomeris

Post by Cochrane »

Mõrvad Midsomeris
Midsomer Murders

Inglismaal on palju väikeseid idüllilisi külakesi, kuid selle näilise harmoonia katte all on varjus paljud mustad saladused. Osad neist on piisavad, et viia inimesed mõrvani. Nii lahendabki detektiiv Tom Barnaby (John Nettles) juhtumeid, mis peidavad endas arvukalt üllatusi ja hoiavad vaataja kuni iga osa lõpuni teadmatuses.

Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 10. September 2006, 22:32, edited 1 time in total.
fredpuess
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by fredpuess »

Väga tegija detektiivisari, umbes nagu kaasaega asetatud Hercule Poirot. Super teostus, ehkki inglaste teostus on alati super ;-)
transporter58
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by transporter58 »

Alati vaatasin ja mõned osad olid isegi veidi õudsad. Alati ennustasin mõrvarit ja iga kord eksisin
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

See on kindlalt parim detektiivisari mida näinud olen. Alati on kavalad juhtumid ja kavalad lahendused. Lihtsalt geniaalne! 9/10
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Parim krimisari minu jaoks. Olen ka raamatuid lugenud mitu tükki ja Caroline Graham on ikka super! :) Ootamatud lahendused.
stefu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by stefu »

Kah üks parimaid detektiivi sarju minu jaoks...
Poirot'iga võrdne...
ImageImage
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

mhm, väga hea sari. ETVst koguaeg vaadanud. Head pikad osad. Huvitav jälgida, palju tegelasi. Olen tähelepannud, et muster on neil suht sarnane. Enamjaolt on tapjateks naised, igas osas on mingisugune erinev klubi või huviring. Huvitav on see, et iga kord toimuks nagu tegevus erinevas külas, sest tegelased ei kordu, väljaarvatud Barnaby, ta pere ja politseinikud. Eitea kas to on mingi maakond seal või mis värk on.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Enamik inimesi peabki krimkasid liiga ühetaolisteks, vähemalt need, kellega mina kokku puutunud olen.
Mnjah, küla, kus on meeletult palju inimesi, mis veelgi huvitavam, et seal on erakordselt kriminaalne elanikkond - pooled inimesed on mõrvarid. :P
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

pole eriline krimisarjade fänn, kuid see ja poirot köidavad küll, kui nägema juhtun.
Post Reply