Kodus ja võõrsil

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Jah, aga ütle uuesti oma msn, siis ma saan rääkida ühest tähtsast asjast:P
Biiig
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Biiig »

Hmm, kui seda hakata vaatama, siis võidgi jääda vaatama. Aga kui vaatad nii, et vaatd mingi iga 5 osa tagant , siis tundub see väga mõtetu :D Üldiselt mina seda ei vaata.. Kunagi sai jah vaadatud ;)
blair100
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by blair100 »

Ma olen kodus ja võõrsili vist kogu oma elu vaadanud. vahepeal oli vist mingi paari kuune vahe, kuid nüüdseks olen taas selle sõltuvuses. Kuna selle kodulehelt lugesin ka ära, mida seal veel ees on, tekkis veel suurem tahtmine seda näha.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Pole eriti vaadanud, suht igav tundus, nagu "Naabrid".
ImageImageImage
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

ma olen seda ka vaadanud vist p2is algusest peale :)
aga nüüd vaatan seda ainult siis kui jõuan :(
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Monk »

Kunagi sai seda päris intensiivselt vaadatud - nii et ei jätnud ühtegi osa vahele või kui jäigi, siis sai kordust vaadatud. Nüüdseks aga on soiku jäänud ja enam ei vaata peaaegu üldse, kui siis ainult suvel, sest siis on aega laialt käes. Muidu aga on tegemist ühe parima seriaaliga, seda võib kohe kindlalt väita :wink: .
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
fredpuess
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by fredpuess »

Sai ka kunagi hästi noorena seda vaadatud (siis, kui see ETVs alustas, aasta oli vist 1993). Mingite Ladina-Ameerika seepidega võrreldes on tegemist tõelise kvaliteetsarjaga, kuid odavaks teeb selle suutmatus asjale joon alla tõmmata. Kes meist suudaks kakskümmend aastat (!) ühte seriaali jälgida. Muidu on küll enamvähem okay, et asi vähemalt areneb koos aastatega, mitte ei tammu paigal nagu "Vaprad ja ilusad"
kevxx123
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by kevxx123 »

Kunagi olin suur fänn ja see aasta istun kogu aeg arvutis ja pole enam aega ja praegu on mõtetud tegelased<--eks sellepärast pole ka viitsimist enam vaadata :?
Kui hakkaks näitama 1997-2004 osasid oleks see päris hea.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

kevxx123 wrote:Kunagi olin suur fänn ja see aasta istun kogu aeg arvutis ja pole enam aega ja praegu on mõtetud tegelased<--eks sellepärast pole ka viitsimist enam vaadata :?
Kui hakkaks näitama 1997-2004 osasid oleks see päris hea.

Sinu infoks: Praegu näidatakse juba aasta 2001 osasid ja mõne kuu pärast on juba 2002 aasta hooaeg.
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LadyBug »

Izabella wrote:issand kui palju osasid :shock:
ma vaatan seda sarja nii vahelduva eduga ..
mõnikord ei vaata mitu kuud ja siis kui mõnikord satun vaatama on kõik uued tegelased ja mitte midagi ei saa aru :?

aga tegelikult on see päris hea rahulik seriaal :)

selle algusest ei tea ma mitte midagi.....
kas mõni tegelane on seal selline kah,kes algusest peale on mänginud sarjas?

täpselt naq minagi..
kord vaatan kord ei vaata..
ja sis kui jah vaatama juhtun siis ei saa sotti mis toimub ja kes see või teine on...
minu lemmik on sealt muidu Noah...
tegelt kõik on hästi lahedad...selline mõnus sari...
näitlejad on ka head
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Ma isegi vaataks, kui sellel oleksid subtiitrid.
Enamus seda ei tea, aga mul on kuulmislangus (kannan aparaate ja kuulen hästi), seega on raske aru saada. Paar osa olen vaadanud. Eriti ei paku huvi.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Seriaal nagu seriaal ikka. Ei paku huvi. Ei vaata. Vahepeal vaatasin natuke, ainult ühe isiku pärast. Üks väga sümpaatne inimene oli(roll mitte niivõrd näitleja) Edward Dunglass. Kui tema ära läks, pole põhjust vaadata enam.

Tegelikult kui nüüd natuke leebem olla, siis sel suvel olen seda natuke vaadanud. Aga kooliajal ei tule mõttessegi, et hakkaks nüüd mingit "KV-d" vaatama. Natuke tobe on see, et selles seriaalis on inimestega päris palju õnnetusi juhtunud ja surnud. Aga igatahes parem, kui mingid ladina-ameerika seebid.
Last edited by Weirdo on 22. August 2006, 23:21, edited 1 time in total.
Brynety
Batman alustab
Batman alustab

Post by Brynety »

algul esmamuljega oli küll niiet, jummala nõme sari. Aga ükskord igavusest hakkasin vaatama ja nii vaatan edasi, mitte igavusest enam :P
mina olen. olen olen. olen mina
prinecca
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by prinecca »

Kuigi see sari on nii pikalt juba jooksnud,siis tegelikult ei väsi ma seda vaatamast.Ausalt öeldes jätsin oma paar aastat vahele,kui seda üldse ei jälginud,kuid paljud tegelased on samad ning uued seiklused ja juhtumised kutsuvad ühauuesti kaasa elama.
Minu meelest olid kõige huvitavamad osad nüüd alles mõni nädal tagasi,kui päris vanad osalised naasesid Summer Baysse.Kõik olid palju vanemaks saanud ja osasid ei osanud kohe kuhugi ajajärku paigutada.See oli nii lahe mu meelest.
Ootan huviga,mis edasi juhtuma hakkab. :)
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

V wrote:
prinecca wrote:Kuigi see sari on nii pikalt juba jooksnud,siis tegelikult ei väsi ma seda vaatamast.Ausalt öeldes jätsin oma paar aastat vahele,kui seda üldse ei jälginud,kuid paljud tegelased on samad ning uued seiklused ja juhtumised kutsuvad ühauuesti kaasa elama.
Minu meelest olid kõige huvitavamad osad nüüd alles mõni nädal tagasi,kui päris vanad osalised naasesid Summer Baysse.Kõik olid palju vanemaks saanud ja osasid ei osanud kohe kuhugi ajajärku paigutada.See oli nii lahe mu meelest.
Ootan huviga,mis edasi juhtuma hakkab. :)
jäädki vaatama pensionieani seljuhul.

Las ta vaatab, ega see haiget ei tee.
There was a HOLE here. It's gone now.
Post Reply