Koomiksid
Moderator: Meeskond
Erandiks on Viru keskuse (ja väiksemas mahus ka Rocca al Mare oma, poodidest kuhu mina sattunud) Rahva Raamat. Seal on päris muhedat koomiksikraami: Sin City, Hellboy, The Goon, Calvin and Hobbes, Sandman, Watchmen ja mingi ühe/paari raamatuga esindatud Spawn/Batman/Deadpool ning pudipadi a'la Vals im Bashir. Kuna sa siiamaile vist liiga tihti ei satu, siis neil ka võimalus neti kaudu osta... kuigi juurdehindlus on üpris hull. Mina maksin C&H'i täieliku kogu eest umbes täpselt poole võrra vähem.
Et võibolla sarnaste koomiksnurkade mõjul lugejaskond vaikselt kasvab. Ise loodan ka sellele, et ühel hetkel jõuavad meilegi seadmed a'la Kindle, millega saab kõikjalt endale raamatuid digitaalselt tellida. KUIGI, senini on koomiksi paberilt lugemine asi, mida ma (arvuti)ekraani vastu vahetada ei tahaks.
Et võibolla sarnaste koomiksnurkade mõjul lugejaskond vaikselt kasvab. Ise loodan ka sellele, et ühel hetkel jõuavad meilegi seadmed a'la Kindle, millega saab kõikjalt endale raamatuid digitaalselt tellida. KUIGI, senini on koomiksi paberilt lugemine asi, mida ma (arvuti)ekraani vastu vahetada ei tahaks.
Eraldasin raamatute teemast kõik koomiksitega seonduva. Vabandan juba ette, kui mõni post kahe silma vahele jäi.
haha mu enda üks postitus jäigi välja.
haha mu enda üks postitus jäigi välja.
- lostinthemist
- Ristiisa

Kerge kõrvalprojekt - http://dork-age.blogspot.com/
Walking Deadi peaks endalegi muretsema. Üldse peaks koomiksikogu suurendama, kuidagi nukralt pisike tundub.
Viimati lugesin Daredevili erinevaid jutte, eriti muhe tundus Kevin Smithi Guardian Devil.
Walking Deadi peaks endalegi muretsema. Üldse peaks koomiksikogu suurendama, kuidagi nukralt pisike tundub.
Viimati lugesin Daredevili erinevaid jutte, eriti muhe tundus Kevin Smithi Guardian Devil.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Garli wrote:Väga hea fantaasiarikas ja vaimukas lugemine rohke tegevusega. Lugemine läks ülikiirelt.
Kui kiire on kiirelt? Endal läks kuus osa kokku umbes pool päeva või natuke enam.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Päevades või asjades pole mõtet rääkida, sest päevas üle ühe raamatu ei lugenud. Ütleme lihtsalt niimoodi, et kui üks raamat sai ette võetud, siis lugesin terve raamatu jutti ja aeg möödus selle ühe raamatu lugemisel ülikiirelt. Kõikide raamatute järjest lugemisega oleks vast samuti umbes poole päevaga õhtale saanud.
Külastasin perekonnaarhiivi keskladu ja leidsin 3 eesti keeles ilmunud Fantoomi koomiksit. Sai sealt kunagi mitu vihikutäit pilte maha joonistatud. Olin väga kurb, et rohkem ei ilmunud 
Spoiler :
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...