Seriaalide tuvastamise teema
Moderator: Meeskond
See sari täitsa meelest läinud.
Kunagi sai seda iga päev peale kooli vaadatud. Ei tea kas julgeks praegu enam vaadata.. võibolla rikuks hea mälestuse ära. Paljude asjadega kipub olema nii.
Kunagi sai seda iga päev peale kooli vaadatud. Ei tea kas julgeks praegu enam vaadata.. võibolla rikuks hea mälestuse ära. Paljude asjadega kipub olema nii.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Seriaali nimi
Kunagi(ca. 4-5 aastat tagasi) jooksis etv peal üks seriaal kus inimesed ja saurused elasid ühel saarel, inimesed võitlesid ellujäämise nimel jne. Mingi ajas rändamise teema oli samuti sees. Oleks vaja teada selle seriaali nime, ehk oskab keegi aidata, Tänud.
ehk on "The Lost World" http://www.imdb.com/title/tt0240278/
Tuvastada, palun...
Hm, ma ei mäleta ühe seriaali nime see oli midagi sellist : oli üks tüdruk kes tahtsid lauljaks saada..käis keskkoolis vist....minuarust oli see tüdruk punapea...ja tal oli veel õde, u. tema vanune...hästi kena mees aitas tal muusikamaailmas läbi lüüa...
aidake..
aidake..
Loodan et oskate aidata..
varem soomes oli nicelodeoni sarnane kanal või see oligi se kanal...anyway seal käis selline saada..olid noored nad käisid sellises salapärases koolis, seal juhtus imelikke asju...seal oli üks tüdruk peategelane selline punapea ja tal on toanaabriks tumedanahaline tüdruk, ma mäletan veel mingit osa kus see punapea mingit hõbedat kuuli käes hoidis ja see hõljus ta käe kohal..
veel käis seal kanalil mingi nagu spooky saade, igas saates olid mingid lapsed kes avastasid mingi kahtalased asjad, nt üks osa mida ma mäletan oli see et piimapaki taga oli kaduma läinud laste pildid ja needpildid tekkisid piimapaki taha siis kui vaatasid läbi piimaauto klaasi...midagi sellist...
oeh, loodan et keegi saab õelda saadete nimed või mis kanal see oli?
veel käis seal kanalil mingi nagu spooky saade, igas saates olid mingid lapsed kes avastasid mingi kahtalased asjad, nt üks osa mida ma mäletan oli see et piimapaki taga oli kaduma läinud laste pildid ja needpildid tekkisid piimapaki taha siis kui vaatasid läbi piimaauto klaasi...midagi sellist...
oeh, loodan et keegi saab õelda saadete nimed või mis kanal see oli?
Esimene sari peaks vist olema Strange Days at Blake Holsey High. Teist kahjuks ei tea, aga ehk on Wikis üleval olevast Jetix'il jooksnud sarjade nimekirjast abi.