adi wrote:Vaata Forza, kui sa 15 minuti jooksul suudad 10+ filmi kohta öelda ainult seda mida Ultimate siin välja tõi siis oled sa lihtsalt idioot. Ära räägi siin mingist arvamuse avaldamise vabadusest or smth. See ei ole ei arvamus ning ainuke info mida ta edastab on tõsiasi, et ta on idioot.
Word! Üldse kõik need uued kasutajad, kes tulevad, kipuvad olema sellised, et kommenteerivad kõiki andmebaasis olevaid filme umbes nõnda: naq ylik6va täiega ootan juba!! hihii Varsti on kogu foorum selliseid täis.
adi wrote:Vaata Forza, kui sa 15 minuti jooksul suudad 10+ filmi kohta öelda ainult seda mida Ultimate siin välja tõi siis oled sa lihtsalt idioot. Ära räägi siin mingist arvamuse avaldamise vabadusest or smth. See ei ole ei arvamus ning ainuke info mida ta edastab on tõsiasi, et ta on idioot.
Vau, ma isegi ei teinud seda, ja selline sõim. Olgu nii. Minu arvates oled siis sina idioot, et niimoodi pillud. Ütleme, et ma ei ole mitu nädalat käinud foorumis ja ma ei viitsi pikalt kirjutada iga filmi kohta, mis vahepeal andmebaasi lisatud. Miks mitte lihtsalt mainida, et tahan seda näha ja kõik. Info peitub ju selleski väikeses killus. Mitte, et ise (enam) niimoodi postitaks, aga ei mõista hukka sellist maneeri.
Vau, ma isegi ei teinud seda, ja selline sõim. Olgu nii. Minu arvates oled siis sina idioot, et niimoodi pillud.
Loe adi postitust uuesti, ta ei öelnud, et sina oled idioot, vaid et inimene, kes teeb nii sisutühje postitusi sellise tempoga, on idioot... teisisõnu siis d4ncestyle.