Saag VII
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Saag VII
Saag VII
Saw 3D (2010)
Legendaarse sarimõrvari Jigsaw (Tobin Bell) lõksudest pääsenud inimesed kogunevad kokku, et saada toetust tapja küüsist pääsenud eneseabigurult Bobby Dagenilt (Sean Patrick Flanery), ent kui tulevad ilmsiks Dageni enese salapärane minevik, vallandub uus terrorilaine täis õudusi ja verd. Samal ajal võitlevad Mark Hoffman (Costas Mandylor) ning Jigsaw eksabikaasa Jill (Betsy Russell) mõrtsuka pärandi pärast.
"Saag VII" on populaarse seeria viimane film ning lastakse kinodes välja 3D's.
Loe täielikku tutvustust siit
Saw 3D (2010)
Legendaarse sarimõrvari Jigsaw (Tobin Bell) lõksudest pääsenud inimesed kogunevad kokku, et saada toetust tapja küüsist pääsenud eneseabigurult Bobby Dagenilt (Sean Patrick Flanery), ent kui tulevad ilmsiks Dageni enese salapärane minevik, vallandub uus terrorilaine täis õudusi ja verd. Samal ajal võitlevad Mark Hoffman (Costas Mandylor) ning Jigsaw eksabikaasa Jill (Betsy Russell) mõrtsuka pärandi pärast.
"Saag VII" on populaarse seeria viimane film ning lastakse kinodes välja 3D's.
Loe täielikku tutvustust siit
Last edited by Ralf on 23. July 2010, 04:26, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Ma olen viimasel ajal üritanud ette kujutada, et "Saw" filmid ei toimugi pärismaailmas, vaid justkui alternatiivuniversumis, kus üks vähihaige jorss suudab isegi pärast surma teha, mida süda lustib ning soovi korral isegi politseinikust või enda abikaasast sadistliku sarimõrvari teha... ja muidugi selle "Saw 3D" uue teaseri põhjal võib väita, et tegijad ei üritagi enam mingis hoomatava reaalsuse piires püsida, vaid panevad täie rauaga. Ja kui suhtuda hilisematesse "Saw" järgedesse kui ulmekatesse, siis kannatab vaadata küll. Minu arust on need filmid ikka väga muhedad guilty pleasure'id ning tõsiasi, et sellesama viimase osa lavastajaks on taas Kevin Greutert, kes sai kuuenda osaga väga hästi hakkama, teeb ainult rõõmu. Mul on juba viimased 4 aastat olnud traditsioon uut "Saw" osa 31. oktoobril vaatama minna ja see aasta pole erand. Bring on the traps (mis, nagu tagline ütleb, ärkavad ellu!)...
- d4ncestyle
- Raevunud härg

- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Minu arust on need järjed ikka paremad, kui suurem osa Hollywoodi gore-õudukatest. Ei nuriseks.