Just vanglast pääsenud kogemustega suli Danny Ocean (George Clooney) tuleb ideele, kuidas teenida piisavalt raha elupäevade lõpuni. Ta otsustab paljaks röövida 3 Las Vegase kasiinot. Selle jaoks paneb ta kokku 11 liikmelise meeskonna, et minna riskantseimale missioonile oma elus. Filmi produtsent on enam kui 40 aastasase karjääriga meelelahutus äris Jerry Weintraub.
Mulle film meeldis. See oli omamoodi kütkestav, ma mõtlen selle bande tegutsemine. Lõpp oli samuti hea, röövi viimast osa, saagi hoonest välja toimetamist ära ei arvanud. Hea kriminaalsete sugemetega film. 8/10.
In nearly every scene Rusty's in, he's eating something. According to Brad Pitt, this is because the whole gang (his character in particular) would be so busy that they'd rarely be able to eat; it was decided that Rusty would just eat all the time. He first mentioned this when he was eating after having worked all day without a break for lunch and was hungry, because he thought it would be a good character trait for Rusty Ryan as well.
Igati stiilne heist film. Poleks arvanud et nii suure peategelaste arvuga suudetakse film korralikult välja vedada, aga tegijad saisd siiski hakkama. Parajalt huumorit, igati meeldivad tegelaskujud, lõpplahendus oli hea ja ka helirada polnud kõige hullem (IIRC). 5,5/10
hästi kavandatud film 1.see et mitte ennem e kavandatud plaan läbi ja siis mindi asju tegema vaid plaan seletati toimingute ajal ära 2.igal mehel oli omid oma oskused ja igaühel oli oma ülesanne 6/10
Iseenesest film oli väga hea, kuigi mu hinne (7/10) pole küll 'väga heaga' võrdväärne, tekkis mul ikkagi isu triloogia järgmiste osade kallale minna. Selles suhtes, et filmil polnud viga midagi, lihtsalt liiga vähe põnevust oli, aga filmi ülesehitus ja see mindfuck finaalis oli väga hea. 7/10
See film ei ole nüüd küll minu lemmikžanrist, aga pärast vaatamisele kulunud ajast kahju ei olnud. Näitlejatööd olid head, kuid stsenaarium ei olnud minule päris kontimööda.