Reekviem unistusele

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

meinteil
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by meinteil »

üle pika aja nägin jälle üht väga head filmi. muusika mis filmis kostis oli väga hea. ja näitlejatöö ka. 9/10
"No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore I am no beast."
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

maailm on nii perse keeratud...
Mortena
Batman alustab
Batman alustab

Post by Mortena »

õghgh 11 ! parim film ja muusika.
mul ei teki absoluutselt sellist tunnet et narkootikumid on ikka nii pahad. pmst just vastupidi mingi hull tuhin on proovida igast asju.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Vägagi realistlik ja sünge film. Meeldis idee jälgida paralleelselt nelja inimese probleeme erineva(te) narkootikumi(de)ga ning kõik need neli peaosalist täitsid oma rolle laitmatult hästi, isegi Leto, kellest mu arvamus kohe tõusis. Kurb, et Burstyn kuldmehikesest ilma jäi ning "Reekviemi" muusika on üks parimaid, mis seni ette juhtunud. Viimane stseen oli täiesti geniaalne ja painav, ma pean vajalikuks selle näitamist 5.-6. klassi lastele, ükskõik, kui dramaatiline ja šokeeriv see film neile tunduda võiks. See film saab minult nii kõrge hinde juba seepärast, kuidas see ei lase oma painajalikkusega öösel korralikult magada ja/või kuidas see sind hüpnotiseerib. Kümmet ei hakka ka panema, sest harjumuspäraselt pole siin ma (vist) kordagi filmile maksimumi pannud. : )

9/10
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by tam »

lemmik. üldse.
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Storm »

Peata Ratsanik wrote:See on üks parimaid filme, mida oma elu jooksul olen näinud. Filmi vaadates tekkis teadmine, et Aronofsky sai sellega hakkama:poole filmi pealt juba ja eriti filmi lõpus, ma ei tahtnud enam vaadata, see oli lihtsalt õudne, mis ekraanil toimus, aga ma ei saanud silmi ära pöörata. Ma ei tahtnud seda filmi enam vaadata, aga ma lihtsalt pidin. Ja mis filmi eriti häirivaks tegi, oli selle filmi reaalsus, see film tõesti tekitas fiilingu, mille telepildile aitas kaasa ülihea soundtrack.
10/10!

You said it man :!: . Ma ei andesta endale iialgi, et selle filmi ALLES nyyd 2ra vaatasin, kuid parem kui mitte kunagi. T6eline masterpiece. See film ning need n2itlejad sobisid siia filmi lihtsalt nii h2sti. Eriti ei suudagi kirjeldada missuguse j2lje see minusse j2ttis....
Legalize IT!
Twinkle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Twinkle »

Minu filmide edetabelis omab see film samuti väga kõrget kohta. Üks mu lemmik tänu sellele jubedale külmavärinaid tekitavale ja samas nii tõelisele sündmusikule, väga heale ja tegevust toetavale soundtrackile, mõtetele, mille ta minus esile kutsus ja pildile, mis silme ette küll veel kauaks ajaks jääb.
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
Samara
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Samara »

Film mida ma olen vaatdanud vist mingi oma 5 korda?
Kuid iga kord leian ma midagi uut. Mingi uue probleemi.
Ma olen jumala vaimustuses/sõltuvuses sellest filmist.
Kindlasti peaks selle filmi võtma kooliprogrammi... Sest ma usun, et see paneks nii mõnedki õpilased mõtlema...
Ein kleiner Mensch stirbt nur zum Schein
wollte ganz alleine sein
das kleine Herz stand still fÃŧr Stunden
so hat man es fÃŧr tot befunden
es wird verscharrt in nassem Sand
mit einer Spieluhr in der Hand
Sigma
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Sigma »

Film mida ma teist korda ei vaataks. Just selle intensiivsuse pärast.

Suurepärane film.
Loop
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Loop »

Raske on kirjeldada seda filmi , kuna siin maailmas pole selliseid sõnu olemas . Selle filmi lõpus sa ikka tunned , et oled midagi näind .
Paneb sügavalt mõtlema , tegemist on ju reaalsuse tipuga, nimodi ju võibki juhtuda . Filmi käigus on täiesti uskumatu mõelda, et tegemist on tegelikult näitlemisega .
Kaamera töö , filmi muusika ..kõik on lihtsalt super .
Maaghiline teos , ma olen täielikult sõltuvuses sellest.
See pole film , see on midagi enamat !
100/10
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Tõsiselt šokeeriv film ja aitab inimesi narkootikumidest eemal hoida rohkem, kui mistahes "Jää puhtaks!" kampaaniad.

10/10
guest1869
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by guest1869 »

...
Last edited by guest1869 on 25. January 2014, 00:05, edited 1 time in total.
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Kickflick wrote:Tõsiselt šokeeriv film ja aitab inimesi narkootikumidest eemal hoida rohkem, kui mistahes "Jää puhtaks!" kampaaniad.

Njah, koolikohustuslikuks sobib suurepäraselt, aga muidu ... igav. Mina, kes ma hindan meelelahutust -

3/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

"Requiem for a Dream" on üks parimaid filme läbi aegade. Parajalt karm ja halastamatu. Montaaž on muidugi superhästi välja tulnud. Üldse visuaalselt on asi jube põnevalt lahendatud. See film lööb lihtsalt pahviks.

10/10
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Mida lõpupoole seda paremaks. Mulle väga meeldis kui näidati pupillide suurenemist kui narkot tõmbasid. Samuti meeldisid kiirluubis kohad. Harry käsi filmi lõpupoole muutus õudsaks.Väga julm.

5/10
Post Reply