Suur aitäh kõigile, kes viitsivad sõna sekka öelda.
Jagage häid soovitusi
Moderator: Meeskond
Jagage häid soovitusi
Kuna olen viimasel ajal sattunud vaid suhteliselt keskpäraste või halbade filmide keskele, siis ehk keegi viitsib soovitada mõnda üle keskmise filmi, tegu võib olla nii komöödia, draama, ulme või õudusega, peaasi, et oleks sisukas ja mitte suurem asi unetekitaja, endal hakkab juba imelik, et panen üle ühe filmidele hinnangu alla 3/10-st.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Pakuks seda, aga hirmus sinu hävitava hinnangu ees jätan plaani praegu kus seda ja teist! 
Filmipäevikud on positiivne variant otsimiseks, ja "1001" raamat ka. Aga kui ilmtingimata osta ei taha, siis Internet on ju iseenesest nimekirju täis. Ilmselt see on üsna sarnane ka raamatu omale.
+ Siit üritasin ma kunagi dekaadide kaupa filme otsida, aga nende nimekirjadega on alati nii nagu nendega on..
+ Siit üritasin ma kunagi dekaadide kaupa filme otsida, aga nende nimekirjadega on alati nii nagu nendega on..
- Ralf
- love <3
Forza wrote:Kickflick wrote:Hangi endale raamat "1001 filmi mida elu jooksul peab vaatama".
?
hankima <55: .hankida, hangin> (midagi) muretsema, nõutama
Tegu pole sünonüümiga sõnale "ostma".
Teemas püsimise mõttes: mina ei julge Zinerale küll midagi soovitada, enne kui oman mingitki selgust, mis talle täpselt meeldib.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Teemas püsimise mõttes: mina ei julge Zinerale küll midagi soovitada, enne kui oman mingitki selgust, mis talle täpselt meeldib.Olen justkui aru saanud, et ta on nö. mehelikuma maitsega, aga kui ta mõned konkreetsed lemmikud välja tooks, siis see muudaks ju asja tunduvalt kergemaks.
Mismõttes nö mehelikuma maitsega?
Igatahes, konkreetsemad lemmikud:
# A Beautiful Mind
# The Illusionist
# Perfume: The Story of A Murderer
# Forrest Gump
# The Matrix
# The Pianist
# The Green Mile
# Alien
# District 9
# Memento
# Equilibrium
# Planet of the Apes
# The Lord of the Rings
# Predators
Igaks juhuks ütlen ka, et Tarantino unustage ära....
The Jacket nähtud, Zinera?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Zinera wrote:Igatahes, konkreetsemad lemmikud:
...
Ja sellest nimekirjast võib päris kenasti tabada fantaasia-, müstika- ja ulmefilmide patterni, mis muudab soovitamise tunduvalt lihtsamaks. "Donnie Darko" ja "The Prestige" peaksid sulle näiteks väga imponeerima.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Zinera wrote:Igatahes, konkreetsemad lemmikud:
...
Ja sellest nimekirjast võib päris kenasti tabada fantaasia-, müstika- ja ulmefilmide patterni, mis muudab soovitamise tunduvalt lihtsamaks. "Donnie Darko" ja "The Prestige" peaksid sulle näiteks väga imponeerima.
Näinud mõlemat kahjuks, aga aitäh soovituse eest..head filmid...
AGA mismõttes nö mehelikuma maitsega?