Ootamatu tühjus
Moderator: Meeskond
No ei olnud kerge vaatamine, väga kuradi raske ja kurnav oli.
Sisu jäi lahjaks - ei pannud tegelastele peaaegu üldse kaasa elama -, kaameratöö & montaaž väga-väga head, autoõnnetus oli hea võpatuskoht, visuaal oli 100% kinergasmiline - isegi arvutiekraanilt. Tegelt ei teagi, kas kinos oleksin vastu pidanud. Kodus sai vahepeal film pausile pandud ja köögis kohvitamas ning röstsaiu tegemas käidud.
Irréversible'i, olgu ta soojendus Enter the Void'ile või mitte, pean siiski paremaks filmiks. Sama debiilne (heas mõttes) kaameratöö & montaaž ning kordades parem lugu. Ainult visuaalse poole pealt paneb EtV sellele pika puuga ära.
Hinnet ei panegi EtV'le.
Sisu jäi lahjaks - ei pannud tegelastele peaaegu üldse kaasa elama -, kaameratöö & montaaž väga-väga head, autoõnnetus oli hea võpatuskoht, visuaal oli 100% kinergasmiline - isegi arvutiekraanilt. Tegelt ei teagi, kas kinos oleksin vastu pidanud. Kodus sai vahepeal film pausile pandud ja köögis kohvitamas ning röstsaiu tegemas käidud.
Irréversible'i, olgu ta soojendus Enter the Void'ile või mitte, pean siiski paremaks filmiks. Sama debiilne (heas mõttes) kaameratöö & montaaž ning kordades parem lugu. Ainult visuaalse poole pealt paneb EtV sellele pika puuga ära.
Hinnet ei panegi EtV'le.
guest1869 wrote:Tundub, et mingisugune DVD on väljas.
Ootan blu rayni ära. Olen seda juba üle aasta ootanud
Tartus vist tookord pöffi raames ei näidatud ...
Tookord vist küll mitte, aga umbes kuu tagasi näidati seda Tartu Cinamonis. Eelviimasel päeval sain teada ning jõudsin veel viimasele seansile.
Filmi lõpp vajus ära ja hakkas venima, sisu jättis ka soovida (kusjuures algsest publikust oli lõputiitrite ajaks vähem kui pool kohale jäänud), võib-olla oli asi minus endas, olin väsinud, natuke haige ja whatnot. Siiski tegid visuaalid (juba värvidemäng ainuüksi) ja lahe kaameratöö väikese tüdimuse kuhjaga tasa.
Ma filmist suht sõltuvuses. Nii kui kinno tuleb, pean ära vaatama. Käisin siis eile juba 5. korda "Enter the Voidi" kinos vaatamas (enne seda: 2 korda 2009. aasta PÖFFil, 2 korda eelmisel suvel). Seda filmi peab kindlasti kinos vaatama, kui üldse tahad seda teha! Kena, et näidatakse režissööri versiooni, mis on küll üle 2 ja poole tunni pikk. Ma juba filmi nii palju kiitnud, et ei hakka seda enam praegu tegema. Muidugi 5. vaatamiskord enam kahjuks nii vapustavalt ei mõjunud, kui 1. Pisaraid ei valanud ja üliägedad ehmatuskohad enam eriti ootamatult ei tulnud. Tegelt peakski filmi uuesti vaatama mitte varem, kui kuskil 3 aasta pärast, et jõuaks asju ära unustada, ja et teose väärtus ei devalveeruks.
Last edited by rauls on 09. January 2011, 01:16, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Ma ei tea, mul oli küll raske filmi visuaalse esituse seest emotsionaalset tsentrit leida, ja see võttiski punkte maha.
Niinimetatud kinemaatilised muusikavideod ei ole minu teema, mulle istuvad just pigem köitvale dialoogile üles ehitatud minimalistikud linateosed, mis püsivad lineaarselt ühes ajas ja ruumis.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Ma saan aru, et on kaks versiooni ja ühest ongi lihtsalt 7. reel eemaldatud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora