Ma tahaks: Notre jour viendra Essential Killing Des hommes et des dieux Copie conforme Aurora Somewhere L'illusionniste Loong Boonmee raleuk chat 127 Hours Black Swan
eerik wrote:Millal programm avalikustatakse? 15. novembril?
PÖFFi programm avaldatakse koduleheküljel 12. novembril. Piletimüük algab 18. novembril. Piletimüük alafestivalidele Sleepwalkers, Animated Dreams ja Just Film algab 11. novembril.
eerik wrote:Ma tahaks: Notre jour viendra Essential Killing Des hommes et des dieux Copie conforme Aurora Somewhere L'illusionniste Loong Boonmee raleuk chat 127 Hours Black Swan
Ega palju pettuma ei peagi.
Spoiler :
10 filmist 8 on ikka olemas
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Black Swan, 127 Hours, The Housemaid on minu ootenimekirjast kavas igatahes olemas.
I Saw The Devil`il kahjuks ei ole. Nõme!! Parki uusim oli küll teretulnud, aga Kimi oma mitte?
Never Let Me Go, Essential Killing, That Evening Sun, Winter`S Bone, Somewhere, Uncle Boonmee who can recall his past lives, Killer Inside Me, Ondine, Cyrus, L'illusionniste, CELL 211, Secret In Their Eyes, Biutiful, Confessions, Actresses, Rare Exports ja Cold Fish on kah olemas. Yee
Kas Just Filmi programmist ka midagi asjalikku oskab keegi soovitada mulle, kui selgelt üle 20-aastasele meesinimesele? "This Is England'i", mis oli 2007. aastal Justi programmis, tasemeni küündivat filmi vist seekord ei leidu?
rauls wrote:Kas Just Filmi programmist ka midagi asjalikku oskab keegi soovitada mulle, kui selgelt üle 20-aastasele meesinimesele? "This Is England'i", mis oli 2007. aastal Justi programmis, tasemeni küündivat filmi vist seekord ei leidu?
rauls wrote:Kas Just Filmi programmist ka midagi asjalikku oskab keegi soovitada mulle, kui selgelt üle 20-aastasele meesinimesele? "This Is England'i", mis oli 2007. aastal Justi programmis, tasemeni küündivat filmi vist seekord ei leidu?