Hiilgus
Moderator: Meeskond
Hiilgus
Hiilgus
The Shining
Kirjanik Jack Torrance (Jack Nicholson) otsustab minna majavalvuriks üksikusse mägihotelli Colorados, et uue romaani jaoks materjali koguda. Ta võtab kaasa ka enda naise (Shelley Duvall) ning ebaloomulike võimetega poja Danny (Danny Lloyd). Majas olles tunnetab Danny, et maja peidab endas suurt kurjust. Ning kui Jack kohtub enda naise ning kaks tütart tapnud endise majahoidja vaimuga, hakkab olukord seal eraldatud kohas tõeliselt hulluks muutuma. Majas elavad vaimud on mehe mõistuse segi löönud ning ta hakkab enda pereliikmetele endale aru andmata jahti pidama ..
Täielikku tutvustust loe siit.
The Shining
Kirjanik Jack Torrance (Jack Nicholson) otsustab minna majavalvuriks üksikusse mägihotelli Colorados, et uue romaani jaoks materjali koguda. Ta võtab kaasa ka enda naise (Shelley Duvall) ning ebaloomulike võimetega poja Danny (Danny Lloyd). Majas olles tunnetab Danny, et maja peidab endas suurt kurjust. Ning kui Jack kohtub enda naise ning kaks tütart tapnud endise majahoidja vaimuga, hakkab olukord seal eraldatud kohas tõeliselt hulluks muutuma. Majas elavad vaimud on mehe mõistuse segi löönud ning ta hakkab enda pereliikmetele endale aru andmata jahti pidama ..
Täielikku tutvustust loe siit.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Väga hea film,
SPOILER!!! SPOILER!!!!
END OF SPOILER!!!! END OF SPOILER!!!!
Film ise oli tõesti suurepärane ning Nicholson ja Kubrick teevad hea koostöö, näitlejateansambel kokku on suurepärne tervik, ei leia tõesti ühtegi miinust! Lihtsalt suurepärane film!
10/10!
SPOILER!!! SPOILER!!!!
Spoiler :
END OF SPOILER!!!! END OF SPOILER!!!!
Film ise oli tõesti suurepärane ning Nicholson ja Kubrick teevad hea koostöö, näitlejateansambel kokku on suurepärne tervik, ei leia tõesti ühtegi miinust! Lihtsalt suurepärane film!
10/10!
Last edited by Peata Ratsanik on 13. May 2006, 21:53, edited 1 time in total.
Ma lugesin sellist raamatut, mis oli kahes osas. Esimene osa lõppes sellega, kui see poiss nägi vannitoas seda surnud naise laipa. Aga pärast seda ma ei leidnudki teist osa ülesse :cry: Ja nüüd ei ole otsinud kah.. Muidu mul on selle raamatu Inglise keelne versioon kah olemas. Äkki peaks selle läbi lugema..
loe ikka...
muide ma loen kah seda raamatut mis on kahes osas
esimeses osas suurt midagi hirmsat ei juhtunud
praegu hakkan teist osa lõpetama teine on ikka tunduvalt parem minu arust põhiline tegevus seal algabki ..esimene oli rohkem nagu sissejuhatus või nii
kui kunagi teise osa leiad siis loe kindlasti läbi ;)
muide ma loen kah seda raamatut mis on kahes osas
esimeses osas suurt midagi hirmsat ei juhtunud
praegu hakkan teist osa lõpetama teine on ikka tunduvalt parem minu arust põhiline tegevus seal algabki ..esimene oli rohkem nagu sissejuhatus või nii
kui kunagi teise osa leiad siis loe kindlasti läbi ;)
Elu on vahepeal masendav ....aga filmid ruulivad alati