Telefoniputka
Moderator: Meeskond
Telefoniputka
Telefoniputka
Phone Booth (2002)
Stu Shepard (Colin Farrell) on avalike suhete korraldaja New Yorkis, kes peab end suureks tegijaks.
Täna on aga keegi ta välja valinud. Vastates kõnele telefoniputkas, öeldakse talle, et ta on sihikul ja kui ta peaks abi paluma või telefon argile panema, ta sureb.
Sellest saab alguse tema elu kõige jubedaim päev, mille tõttu kannatavad lisaks Stule veel mitmed tema lähedasd inimesed.
Loe täielikku tutvustust siit
Phone Booth (2002)
Stu Shepard (Colin Farrell) on avalike suhete korraldaja New Yorkis, kes peab end suureks tegijaks.
Täna on aga keegi ta välja valinud. Vastates kõnele telefoniputkas, öeldakse talle, et ta on sihikul ja kui ta peaks abi paluma või telefon argile panema, ta sureb.
Sellest saab alguse tema elu kõige jubedaim päev, mille tõttu kannatavad lisaks Stule veel mitmed tema lähedasd inimesed.
Loe täielikku tutvustust siit
Käisin seda kunagi ka kinos vaatamas ja nüüd vaatasin taas, ja peab ütlema, et on hea film. Viia terve filmi tegevus ainult ühe tegevuspaiga peale, see on üsna julge tegu, mis end vähemalt minu arvates ära tasus. Ma olen näinud teatrilavastusi, kus on rohkem tegevuspaiku, aga siin filmis on see tõesti hästi lahendatud. Ei hakanud kinos igav ega ka nüüd uuesti vaadates.
9/10
9/10
Last edited by Cochrane on 13. June 2009, 22:51, edited 2 times in total.
- Ralf
- love <3
Phone Pooth?
Eniveis, üsna terane põnevik oli. Farrelliga jäin rahule ja arvestades, et ta ei ole mulle iial suurt meeldinud, on see juba omamoodi kordaminek. Arvestades veel Whitakerit (kelle puhul olen märganud, et igas tema rollis mängib ta hea südamega inimest, lausa "Panic Room"-is), kes on ilmselt üks parimaid musti näitlejaid, ei saa näitlejavalikuga üldse nuriseda. Kui üldse midagi ette heita, siis ehk lõppu. Jäi asi liiga lühikeseks ning otsi kokku ei tõmmatudki. Sellegipoolest vaadatav põnevik!
6,5/10
Eniveis, üsna terane põnevik oli. Farrelliga jäin rahule ja arvestades, et ta ei ole mulle iial suurt meeldinud, on see juba omamoodi kordaminek. Arvestades veel Whitakerit (kelle puhul olen märganud, et igas tema rollis mängib ta hea südamega inimest, lausa "Panic Room"-is), kes on ilmselt üks parimaid musti näitlejaid, ei saa näitlejavalikuga üldse nuriseda. Kui üldse midagi ette heita, siis ehk lõppu. Jäi asi liiga lühikeseks ning otsi kokku ei tõmmatudki. Sellegipoolest vaadatav põnevik!
6,5/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Väga meeldis...
mai tea see polnud üldse farrelilik roll...vähemalt mulle on jätnud ta bad boy mulje..noh seal ta oli ka selline ülbik ja naistemees alguses..aga edaspidi...
igaljuhul suurepäraselt sai selle rolliga hakkama...film oli ka supper...
mai oleks osanud arvatagi et mingi telefoni putkas passimis film võiks olla nii huvitav...jäin vägagi rahule!..
Pakus palju pinget.
9,6/10
mai tea see polnud üldse farrelilik roll...vähemalt mulle on jätnud ta bad boy mulje..noh seal ta oli ka selline ülbik ja naistemees alguses..aga edaspidi...
igaljuhul suurepäraselt sai selle rolliga hakkama...film oli ka supper...
mai oleks osanud arvatagi et mingi telefoni putkas passimis film võiks olla nii huvitav...jäin vägagi rahule!..
Pakus palju pinget.
9,6/10
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Fletchu wrote:
Eniveis, üsna terane põnevik oli. Farrelliga jäin rahule ja arvestades, et ta ei ole mulle iial suurt meeldinud, on see juba omamoodi kordaminek. Arvestades veel Whitakerit (kelle puhul olen märganud, et igas tema rollis mängib ta hea südamega inimest, lausa "Panic Room"-is), kes on ilmselt üks parimaid musti näitlejaid, ei saa näitlejavalikuga üldse nuriseda.
6,5/10
Võtsid mul sõnad suust.
Mulle väga meeldis. *Two thumbs up* Piisavalt kiire ja põnev. Ja eriti positiivse mulje jättis
Spoiler :
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Film, mille tegevus toimub ühes väikese kitsas ruumis, parimal juhul samal tänaval, milllel mainitud telefoniputka asub. Ei jäta just suurt esmamuljet, kuid et seda õoglaselt hinnata, on vaja see ise ära näha.
"Telefoniputka" oli üle ootuste põnev, pinget aidasid ülal hoida dialoogid Farrelli ja Sutherlandi (väga üllatav rollisooritus tema poolt) vahel. Sutherlandi hääle muutmine oli minu silmis ebavajalik nišš, kuna vähesed näitljad tulevad toimetäiusliku kurikaela häälega (Anthony `Kannibal` Hopkins) ja "Voonakeste vaikimises" olid ka dialoogid paremad.
Farrell suutis manada küll hädiseid näoilmeid ja voolis välja kena rollisoorituse, aga arenemisruumi on tal veel nüüd, 4 aastat hiljemgi.
(Vaadake IMDB-st ta järgmiseid projekte, 2 neist on mulle päris huvipakkuvad.)
Lavastaja Joel Schumacher on ka selline tüüp, kellelt ei tea midagi oodata, kuna ta õnnestumiste ("Tigerland", "Phantom of the Opera") vahele satub nii mõnigi ebaõnnestumine ("Batman Forever", "Batman & Robin", "Bad Company") ja nüüd plaanib ta veel "Friday 13-th" saagale teha järgmise filmi....
"Telefoniputka" aga kuulub ta paremikku.
6/10!
"Telefoniputka" oli üle ootuste põnev, pinget aidasid ülal hoida dialoogid Farrelli ja Sutherlandi (väga üllatav rollisooritus tema poolt) vahel. Sutherlandi hääle muutmine oli minu silmis ebavajalik nišš, kuna vähesed näitljad tulevad toimetäiusliku kurikaela häälega (Anthony `Kannibal` Hopkins) ja "Voonakeste vaikimises" olid ka dialoogid paremad.
Farrell suutis manada küll hädiseid näoilmeid ja voolis välja kena rollisoorituse, aga arenemisruumi on tal veel nüüd, 4 aastat hiljemgi.
(Vaadake IMDB-st ta järgmiseid projekte, 2 neist on mulle päris huvipakkuvad.)
Lavastaja Joel Schumacher on ka selline tüüp, kellelt ei tea midagi oodata, kuna ta õnnestumiste ("Tigerland", "Phantom of the Opera") vahele satub nii mõnigi ebaõnnestumine ("Batman Forever", "Batman & Robin", "Bad Company") ja nüüd plaanib ta veel "Friday 13-th" saagale teha järgmise filmi....
"Telefoniputka" aga kuulub ta paremikku.
6/10!