Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond

Ma ei suudaks öelda, et tegu maailma parima sarjaga on. Tho see on fucking (pardon my french) amazing! Esimese saisooni lemmikud so far:
Spoiler :
Saisoon 1 - 10/10
Last edited by Ronet on 26. August 2010, 18:33, edited 1 time in total.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Level wrote:Ma ei suudaks öelda, et tegu parima sarjaga maailmas on. Tho see on fucking (pardon my french) amazing!
Ja peale esimest hooaega ei peagi olema arusaamist, et The Wire on ilmselt parim asi, mida meelelahutusena serveeritakse, tahes kus, sest Wire'i võlu kasvab eksponentsiaalselt. Iga hooaeg on uuest perspektiivist ja samas - erinevalt Losti sugusest hulabaloo'st, kus vana müsteeriumi lahendamise asemel visatakse pettemanöövrina uus mindfuck õhku - püsivad kõik vanad sisuliinid olilistena, sest Wire's on igal teol tagajärjed. Mõned 1. hooajast pärit hetked peegelduvad alles 5. hooajas.
Ma olen väga uudishimulik, et mis hinnangu teisele hooajale annad. Tunnistan, et see on selge detour võrreldes sellega, kuivõrd ülejäänud hooajad räägivad sama lugu... aga ma ikkagi ei mõista, et kuidas see on peaagu ükshäälselt kõige nõrgemaks hooajaks nimetatud.
Psych 5x07 "Ferry Tale" - 8/10
Päevik | 2021

Spoiler :
Peale olematu vabandusega lag'i vaatasin suht maratonina ka teise ja kolmanda hooaja ära ning peale selle, et Lucille 2'te ei suutnud ma sõgeduse tõttu kellekski muuks, kui vaid Liza Minelliks pidada, ei leia AD puhul muud tõsisemaltvõetavat viga. Konkreetseid nalju oli liiga palju, et kõiki üles lugeda ja järjest vaatamine tõi neid ehk pareminigi välja kui 1-2 osa kaupa eraldi jälgides.
Samas, nüüd, kõiki hooaegu näinud, tundub, et kui peale esimest hooaega näis sari niisama geniaalne ja tore, siis alles teise ja kolmanda seasoni vaatamisel hakkas AD mulle kohe tõeliselt ja vägavägaväga meeldima.
- Ralf
- love <3
Sai kaetud vanu häid "The X-Files"-i monster of the week episoode... head mälestused:
2x03 - "Blood" - 7/10
7x12 - "X-Cops" - 8/10
2x21 - "The Calusari" - 6/10
1x08 - "Ice" - 7/10
5x12 - "Bad Blood" - 9/10
5x10 - "Chinga" - 8/10
3x12 - "War of the Coprophages" - 9/10
2x13 - "Irresistible" - 8/10
5x19 - "Folie a Deux" - 7/10
1x20 - "Tooms" - 8/10
Jooksvaid story arc'e pole ma õieti kunagi jälginud, kuid individuaalsed kollikad on alati meelelahutuslikud.
2x03 - "Blood" - 7/10
7x12 - "X-Cops" - 8/10
2x21 - "The Calusari" - 6/10
1x08 - "Ice" - 7/10
5x12 - "Bad Blood" - 9/10
5x10 - "Chinga" - 8/10
3x12 - "War of the Coprophages" - 9/10
2x13 - "Irresistible" - 8/10
5x19 - "Folie a Deux" - 7/10
1x20 - "Tooms" - 8/10
Jooksvaid story arc'e pole ma õieti kunagi jälginud, kuid individuaalsed kollikad on alati meelelahutuslikud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Garli wrote:uLtImAtEcRiTiC wrote:Spoiler :
discuss!
Kuule päris hea, ää. Tegin väikese vea, et Deadwood'i peale Justified'i vaatama hakkasin, aga elab üle. Seth Bullock ja Al Swearengen on favoriidsed kiikarakterid, me likey! Vahetevahel kipub venima, sest aega pühendatakse lahkesti ka igavamatele sisuliinidele.
Vaatan ka järgmised hooajad ära, kahju muidugi, et poolikuks jääb.
7+/10 (ehk muudan veel)