Lindsay Lohan tahab, et kohus vabandaks
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Ehkki näitleja Lindsay Lohani omanduses oli kahel erineval purjus peaga sõitmise eest arreteerimisel kaasas kokaiini, soovib naine nüüd hüvitust kohtult, kuna nood kohtlesid teda kui kokaiinisõltlast.
Täielikku uudist loe siit.
Ehkki näitleja Lindsay Lohani omanduses oli kahel erineval purjus peaga sõitmise eest arreteerimisel kaasas kokaiini, soovib naine nüüd hüvitust kohtult, kuna nood kohtlesid teda kui kokaiinisõltlast.
Täielikku uudist loe siit.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Minu arust on asjalike/informatiivsete uudiste ning kollase ajakirjanduse suhe siin küllaltki mõistlik. Pealegi meeldib mulle lisada uudiseid, mida endal kõige vahvam tõlkida on. 
- Ralf
- love <3
Ma ei näe siin mingit probleemi: lisan uudiseid võrdlemisi tubli järjepidavusega ning ainult väike hulk neist on kollane ajakirjandus. Käesolev artikkel pakkus mulle kangesti nalja ja mõtlesin, et miks mitte lisada...
Minu arusaamist mööda ütlesid kraadiga arstionud, et ta ei ole sõltlane ning väidetavalt on tema kokaiinitarbimine ning muud põnevad teod seotud ADD diagnoosiga, kuigi tal tegelikult ADD'd ei olnud. Selle "ravimiseks" välja kirjutatud Adderall, mida tal reaalselt võtta vaja polnudki, ongi siis väidetavalt kõige põhjustajaks... vähemalt nii paistab arvavat Lohan.
Minu arusaamist mööda ütlesid kraadiga arstionud, et ta ei ole sõltlane ning väidetavalt on tema kokaiinitarbimine ning muud põnevad teod seotud ADD diagnoosiga, kuigi tal tegelikult ADD'd ei olnud. Selle "ravimiseks" välja kirjutatud Adderall, mida tal reaalselt võtta vaja polnudki, ongi siis väidetavalt kõige põhjustajaks... vähemalt nii paistab arvavat Lohan.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

There's no such thing as bad press.
Müüb ja tekitab diskussiooni enivei.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker