no see on võimatu.uLtImAtEcRiTiC wrote:
"Seks ja linn 2" oleks nähtavasti ka parem valik olnud.
A-Rühm
Moderator: Meeskond
Ei olnudki nii halb imo. Copley ja Cooper meeldisid. Neesoni puhul häiris see, et ta nii pikk on. Jacksoniga harjusin filmi teises pooles ära. Võtke seda kui re-imagine värki ja lihtsalt vaadake. Fun ju. - 6/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kickflick wrote:Kohutav pask ikka, midagi nii jubedat pole ma ammu näinud. Lausa piinlik hakkas. Palju õnne, rikkusite vana hea seriaali ära! 1/10
NOT
Tuleb ikka õigete ootustega filmi vaadata, kusjuures mul jättis treiler halva meki suhu. Näiteks see kurikuulus lendav tank sobis filmi konteksti, kuigi tanki maandumisel oli üks nõme klishee. Olen tüdinenud neist stseenidest, kus suure möllu ajal näidatakse korraks mingit tüüpi niisama relaximas ja kui möll lõpuks temani jõuab, siis saab "nalja". Selle asemel oleks võinud rohkem Sharlto Copley't tola mängimas näidata.
Vaatamisel tuli meelde Totally Rad Show review, kus Jeff ütles, et Patrick Wilson muutus filmi teises pooles hilaarseks ja nii oligi. Nii et minu jaoks jäi Jessica Biel ainsana nõrgaks tegelaseks.
Olen täna heldes tujus:
7 õnnestunud plaani 10'st
Level wrote:Fun ju.
- Ralf
- love <3
Proovime siis niiviisi arvustada:
Mida ma eeldasin, et film endast kujutab:
Mida ma filmist julgesin loota:
Mida ma tegelikult sain:
AGA selles filmis on arvatavasti tobedaim rida dialoogi, mida ma terve aasta peale kuulnud olen:
Mida ma eeldasin, et film endast kujutab:
Spoiler :
Mida ma filmist julgesin loota:
Spoiler :
Mida ma tegelikult sain:
Spoiler :
AGA selles filmis on arvatavasti tobedaim rida dialoogi, mida ma terve aasta peale kuulnud olen:
Your Muay Thai is as bad as your Jujitsu, Lynch.
- Hannibal Smith
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ei olnud sel viga midagi. Natukene vähe põnevust oli küll, aga muidu oli täitsa ok. 'Lendav tank' oli kõige ebareaalsem, mitte tank ise, vaid see, et Face tegi 6000 m kõrgusel lebolt tangi luugi lahti, kõmmutas natukene nagu Rambo ja hingas täiesti rahulikult, kuigi 6 km kõrgusel pole võimalik nii mõnusalt hingata.
Alguses häirisid tegelased ja nende näitlemise erinevus oldschooli omast, eriti häiris Murdocki heeliumlik hääl, aga hiljem harjus ära sellega.
Muidu siuke täitsa normalnje ja vaadatav filmu oli.
7/10
Alguses häirisid tegelased ja nende näitlemise erinevus oldschooli omast, eriti häiris Murdocki heeliumlik hääl, aga hiljem harjus ära sellega.
Muidu siuke täitsa normalnje ja vaadatav filmu oli.
7/10
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Tahtsin seda filmi näha aga samas ka mitte.Kartsin et pean pettuma kuna seriaal on lihtsalt superr. Aga üllataval kombel ei pettunud filmis. Cooperi valik Face rolli meeldis juba enne filmi nägemist. Neesoni vastu pole ka midagi. Umbes tund läks enne kui harjusin näitlejaga kes Murdocit kehastas. Filmis oli ta ikka pöörasemaks tehtud kui seriaalis. Pole midagi parata aga kui vaadata filmi millele eelnenud on seriaal siis paratamatult tulevad võrdlused. Nt Mr.T ütles karmimalt "You fool!" Mr.T vastu siiski ei saa. Nüüd siis teada miks B.A. lendamist kardab.
Ainukene kes ei meeldinud oli Jessica Biel mingil põhjusel.
9/10
Ainukene kes ei meeldinud oli Jessica Biel mingil põhjusel.
9/10