Catherine Zeta-Jones

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Catherine Zeta-Jones

Post by Asko »

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones on üks paljulubavamaid ning andekamaid noorema generatsiooni näitlejaid. Tema auhinnakapist võib leida näiteks filmi "Chicago" eest võidetud naiskõrvalosa Oscari, parima naisnäitleja Euroopa filmiauhinna linateose "Entrapment" eest ning ka kolm näitlejate gildi aasta auhinda ("Chicago" eest naiskõrvalosa ja kogu näitlejaskond ning "Narkoäri" eest samuti kõigi kaasalööjate auhind).
Tema läbilöök toimus 1998. aastal filmiga "Zorro mask", kus ta mängis koos Antonio Banderase ja Anthony Hopkinsiga.
Catherine Zeta-Jones on alates 2000. aastast olnud abielus näitleja Michael Douglasega, kellega tal on ka kaks ühist last. Kuigi nende vanusevahe on suur (25 aastat), on nende sünnipäevad mõlemal 25. septembril. 2003. aastal juhtisid nad koos Nobeli Rahupreemia laureaatide kätteandmist.

Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Brynety
Batman alustab
Batman alustab

Post by Brynety »

väga ilus ja andekas näitleja:)
mina olen. olen olen. olen mina
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Jah, minu meelest üks kõige ilusamaid näitlejannasid üldse. Aga siiski, nii palju kui teda filmides näinud olen, ei ole ta mulle erilist muljet avaldanud kahjuks.
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Kahn19 »

Minu arust v seksikas naine :))
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Ilus, seksikas, veetlev. Näitlemine on selline, et elab üle.
Samas ta pidi olema väga ülbe.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Jätkuvalt üks veetlevamaid Hollywoodi näitlejaid, mis sest, et vanust juba 40+ aastat.
Näitlemise osas kuidas kunagi. Kõige kirkamate hulka ei kuulu.
Post Reply