Scooby-Doo
Scooby-Doo
Fred (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Velma (Linda Cardellini) ja Shaggy (Matthew Lillard) on tegevad firmas, mis tegeleb üleloomulike juhtumite uurimise firmas "OÃ Saladus". Nad saavad abikutse Hirmusaarelt, mis on üks populaarsemaid lõbustusparke, kus toimuvad viimasel ajal veidrad juhtumised. Selle saare omanik Emile Mondavarious (Rowan Atkinson) arvab, et just OÃ Saladus ja nende arg koer Scooby-Doo saavad teda aidata.
Täielikku tutvustust loe siit.
Scooby-Doo
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Nägin seda Coca-Cola Plazas.
Film oli tõeliselt naljakas ja hea. Hästi palju nalja sai igastahes küll. :lol: Pärast vaatamist oli mul kõht naerukrampides. Kõige naljakam oli minu meelest Shaggy ja Scooby peeretamisvõistlus. :lol: Film on peaaegu sama nagu multikas. Igasugused vingerdused jne. Sisu oli hea. Näitlejad olid väga hästi valitud, nad näevad peaaegu täpselt samasugused nagu multikas.
Lõppkokkuvõttes põnev ja hästi naljakas film. 7/10
Film oli tõeliselt naljakas ja hea. Hästi palju nalja sai igastahes küll. :lol: Pärast vaatamist oli mul kõht naerukrampides. Kõige naljakam oli minu meelest Shaggy ja Scooby peeretamisvõistlus. :lol: Film on peaaegu sama nagu multikas. Igasugused vingerdused jne. Sisu oli hea. Näitlejad olid väga hästi valitud, nad näevad peaaegu täpselt samasugused nagu multikas.
Lõppkokkuvõttes põnev ja hästi naljakas film. 7/10
- Ralf
- love <3
Ei mäleta, et oleksin naernud või hirmunud olnud, aga eks see meelelahutusprodukt olegi enamjaolt lastele suunatud ja seega ei näe ma erilist õigust seda filmi täiesti maatasa teha. Popkornikana kõlbab vaadata ja kunagise "Scooby Doo" sarja endise vaatajana oli sümpaatia sellevõrra suurem.
5/10
5/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora