Justin Bieberist valmib biograafiline linateos
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Vaid mõni kuu pärast seda, kui eelkõige teismeliste tüdrukute seas populaarne Bieber väitis Teen Vogue ajakirjale, et soovib enda isiklikku "8 miili", on nüüd valmimas tema staarielust pajatav biograafiline linateos, milles Bieber kehastab iseennast.
Täielikku uudist loe siit.
Vaid mõni kuu pärast seda, kui eelkõige teismeliste tüdrukute seas populaarne Bieber väitis Teen Vogue ajakirjale, et soovib enda isiklikku "8 miili", on nüüd valmimas tema staarielust pajatav biograafiline linateos, milles Bieber kehastab iseennast.
Täielikku uudist loe siit.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Spellbound
- Ristiisa

Peaga vastu seina jooksmine on ka lõbusam kui vaadata tema elulugu.
Kujutan ette: väike Bieber sipupükstes ja siis kõik räägivad taustaks, et juba varases eas oli ta väga andekas
Kujutan ette: väike Bieber sipupükstes ja siis kõik räägivad taustaks, et juba varases eas oli ta väga andekas
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Forza wrote:Huvitav, väga huvitav.
Aga vist ikka ei ole ka, muidu sul oleks midagi tarka öelda?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

loi..võibolla on suurepärane isiksus ja lahe käli, niiet ei hakka teda ennast sõimama aga miks kurat ma peaksin vaatama filmi tiinekast, kellest ma tegelikult suurt kottigi ei tea ja muusika ka ei meeldi? vastus: ei peagi.
selle rahaga saaks muud teha.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
DaydreamDiamond wrote:loi..võibolla on suurepärane isiksus ja lahe käli, niiet ei hakka teda ennast sõimama aga miks kurat ma peaksin vaatama filmi tiinekast, kellest ma tegelikult suurt kottigi ei tea ja muusika ka ei meeldi? vastus: ei peagi.
Indeed. Näiteks ära põletada.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Level wrote:DaydreamDiamond wrote:loi..võibolla on suurepärane isiksus ja lahe käli, niiet ei hakka teda ennast sõimama aga miks kurat ma peaksin vaatama filmi tiinekast, kellest ma tegelikult suurt kottigi ei tea ja muusika ka ei meeldi? vastus: ei peagi.
Indeed. Näiteks ära põletada.
kui selle kasutamisest wc's peaks üle viskama, võib ka seda alternatiivina kasutada jah.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.