Inimesed koostavad tutvustavaid videoklippe enda päevinäinud autodest ning saadavad need MTV-sse. Sarja tegijad otsustavad, kelle autot hakatakse putitama. Sõiduk võetakse omaniku käest nädalaks ajaks hoiule ning selle aja jooksul muudetakse seda tundmatuseni. Roostes, katkiste istmete ja tuledega künast saab selle aja jooksul pilkupüüdev ning kadestamisväärne auto.
Kas siin kuskil on veel mõni tüdruk, kellele see sari meeldib? Ma küll suure huviga vaatan, aga ma pole tähele pannud, et see tüdrukutele peale läheks. MTV pealt ju suht tihti tuleb.
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Täitsa korralik sari... Mõnikord käib see pinda, kui nt mingitel maasturitel pannakse pagass mingit kolu täis a la mingid pleiss kahed või xboxid... Mitte et mul midagi nende mängukonsoolide vastu oleks, aga lihtsalt ruumi raiskavad, kui nad need sinna autosse topivad...
Äge vaatan ikka kui mtv peale satun, autod on pärast tuunimist küll väga ägedad ükskord isegi osteti ühele tüdrukule uhiuus (bemm vist) ja tuuniti ära aga jamh suht mõttetu on ju autosse 12 ekraani toppida ja kolm neist on ühes kohas ainult erineva suurusega arusaamatu.
Do nOT TyPE liKe Tis... iT maKeS yOu LoOK REt@rdEd.
Cärry wrote:Äge vaatan ikka kui mtv peale satun, autod on pärast tuunimist küll väga ägedad ükskord isegi osteti ühele tüdrukule uhiuus (bemm vist) ja tuuniti ära aga jamh suht mõttetu on ju autosse 12 ekraani toppida ja kolm neist on ühes kohas ainult erineva suurusega arusaamatu.
muide see polnud bemm vaid, bentley, aga mida ütlen sarja kohta, normaalne