Mullivanniga minevikku
Hot Tub Time Machine
Adam, Lou, Nick ja Jacob on neli tavalist meest, kelle elu on olnud täis ebaõnne. Adami naine jättis ta maha; Lou on ennasttäis joodik; Nick'i naine kontrollib tema igat liigutust; ja Jacob, Adami nõbu, on arvutisõltuvuses nohik.
Pärast üht joogiõhtut suusakuurorti mullivannis, ärkavad mehed üles aastas 1986, mil inimeste ellu suhtumine ja välimus on absoluutselt teistsugune võrreldes ajaga, kust mehed ise tulid. Et mitte muuta minevikku, peavad nüüd mehed samm sammu järel tegema asju, mida nad minevikus täpselt sellel aastal ja täpselt selles kohas tegid.
Täielikku tutvustust loe siit.
Mullivanniga minevikku
Moderator: Meeskond
Mullivanniga minevikku
Last edited by Rain on 21. July 2010, 20:40, edited 2 times in total.
- Ralf
- love <3
Soliidne komöödia. Esiteks istus mulle, et R-reitingut kasutati hästi ära, kuid samas ei mindud üleliia ropuks - mind tihtilugu häirib, kui ropendamisega ja muu sarnasega üle võlli minnakse. Siin-seal oli küll paar ebameeldivalt rõvedat kohta, kuid katsun nende koha pealt silma kinni pigistada. Cast oli hea, improvisatsiooni tundus palju olevat ja filmis astus üles ka mitu näitlejat, keda poleks üldse näha lootnud, näiteks Chevy Chase, Crispin Glover või Lizzy Caplan. Huvitav oli ka, et peategelased polnud ilmtingimata pailapsed ning tarbisid kõvasti alkoholi ja isegi narkootikume. Ka neliku nii-öelda pesamuna Jacob sai oma noosi kätte. Justkui eeldaks, et kuna John Cusacki tema vanem sugulane on, ei tohi ta viinale kätt külge panna, aga lubati temalgi seltskonna pöörasemates tegemistes kaasa lüüa. Ühesõnaga omapärane lähenemine. Kahjuks viimane kolmandik oli aga üllatavalt igav ja mage. Oletan, et järgnevate aastate jooksul saab seda filmi sõprade seltsis veel korduvalt mängitud.
6/10
6/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

MA ei ole veel näinud, aga peab ära mainima, et mulle tohutult meeldib selle filmi debiilne pealkiri ja premise. See on nii tobe, kuid samas tekitab just mõnusalt uudishimu.
LEVEL1 || super_efektiivne ||