tam wrote:minu arust oli. ole nüüd, osad neist näitlesid täiesti esimest korda. osad olid kaamera-kartlikud. sa tahad öelda, et nende näitlemist võiks võrrelda päris näitlejate tööga? ei. kindlasti mitte. enamus ajast oli tunne nagu nad lihtsalt vuristaksid kiiresti oma käsikirja ette. väga võlts oli see asi hooti.
No selle filmi parim omadus ongi dialoog.. Muidugi oli see enamusele esimene näitlemiskogemus, kuid oma tööga said nad hästi hakkama. Kevin Smith rocks!
kbong wrote:No selle filmi parim omadus ongi dialoog.. Muidugi oli see enamusele esimene näitlemiskogemus, kuid oma tööga said nad hästi hakkama. Kevin Smith rocks!
dialoog oligi hea. näitlejad mitte. kui sind ei häirinud, siis väga tore. mind häiris. ja sa ei saa mind mitte kuidagi vastupidises veenda.
ääretult hea üllatus. arvasin, et hullem saast. igav ja ilmetu. aga etskae! ei olnudki. siuke tore ja lõbus. shiley maclaine on täiesti võrratu. parim asi selles filmis. kevin costner ka. hea dialoog. vaimukas oli. hea stoori. mõnus.
Kiss Kiss Bang Bang
überlahe muidugi! sama hea, kui esimest korda vaadates. huumor on meeletu. täiesti fantastiline film. mul ei jätku kiidusõnu. seda peab kindlasti kindlasti vaatama!
täpselt sama halb kui ma arvasin, et see on. okei, natuke hullem veel. liiga pikk ja liiga kuiv. mitte midagi erilist ega meeldejäävat. siuke ilmetu film, mis kestis liiga liiga kaua.
Female Prisoner #701: Scorpion
mul oli see tükk aega arvutis juba. polnud end kokku võtnud, et seda vaadata. meiko kaji pärast tirisin selle. meiko kaji väga meeldib mulle. aasia kino ka mingi piirini. ma ei tea sellest just eriti palju. ning kokkuvõttes eelistan ikkagi ameerika filme. aga vahest on hea ka aasia toodangut vaadata (pluss viimasel ajal on väga popp seda teha). ma ei oska sellest eriti midagi kirjutada. see meeldis mulle, aga kogu aeg ma selliseid filme ei vaataks. liiga veider. samas mõnus ka. muusika meeldis kohe väga väga. igaleühele ei soovitaks, aga kes huvi tunneb, see vaadaku.
"What's Eating Gilbert Grape?". Väga hea film ning alles pärast filmi vaatamist sain teada, et peaosades oli Johnny Depp ja Leonardo DiCaprio. Muidugi olid selles filmis nad suht noored ja ei tundnudki ära. Eriti kiidaks DiCapriot, sest ta mängis väga hästi seda puudega poissi.
No eile õhtul, öösel õigemini tuli Marilyn Monroega Seitse Aastat Iha, see oli päris hea, kuid mitte Monroe ise, vaid hoopis Tom Ewell, väga vaimukad ja huvitavad monoloogid tema poolt ja imelikud järeldused. Väga huvitav ja naljakas film...
kkssuur wrote:No eile õhtul, öösel õigemini tuli Marilyn Monroega Seitse Aastat Iha, see oli päris hea, kuid mitte Monroe ise, vaid hoopis Tom Ewell, väga vaimukad ja huvitavad monoloogid tema poolt ja imelikud järeldused. Väga huvitav ja naljakas film...
päris hea une film.pärast 4.minutit magad nagu laps.mitte ,et mul oli hull uni vaid film oli niiiiiiiii igav.