miu wrote:eemh.. Nicole Kidmani, Radcliffe või mõne muu lemmikuga.
ma annaks radcliffe'ile rämedalt molli. ta tundub nii snoob ja lihtsalt taun. ilmselt ma ei saaks tast jagu, nägite ju ta lihaseid neljandas filmis pluss ta on seitseteist vist.
topicusse: tahaks kohtuda johnny deppiga või kevin spaceyga meestest ning naistest helen huntiga või jodie fosteriga.
miu wrote:eemh.. Nicole Kidmani, Radcliffe või mõne muu lemmikuga.
ma annaks radcliffe'ile rämedalt molli. ta tundub nii snoob ja lihtsalt taun. ilmselt ma ei saaks tast jagu, nägite ju ta lihaseid neljandas filmis pluss ta on seitseteist vist. .
Jah,Tom Hanksiga oleks vist küll paljust rääkida,üldse on huvitav teada milline on staaride eraelu. Tahaks veel kohtuda Jack Nicholsoni,Leslie Nielseni,Eddy Murphy ja Keanu Reevesiga.
Edvard wrote:Jah,Tom Hanksiga oleks vist küll paljust rääkida,üldse on huvitav teada milline on staaride eraelu. Tahaks veel kohtuda Jack Nicholsoni,Leslie Nielseni,Eddy Murphy ja Keanu Reevesiga.
Kui Leslie Nielseniga, siis kiirusta, ta on juba 80 kohe...
Tegelt mõelge kui paljud staarid meie eluajal ära surevad,ma olen praegu 15 ja kõik veterannäitlejad,kes on juba mingi 70 või 80 surevad varsti ära ja kui ma ükspäev pean uudistest kuulma, kuidas mu lemmiknäitleja on surnud siis ma hakkan vist küll nutrma.Näitlejad on juba praktiliselt nagu pereliikmed mulle. ok,see oli väike teemast kõrvalepõige.