King Kong

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Mannukas00
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Mannukas00 »

Väga hea film,oli .
lõpp oli nagu tõesti kurb:/
Soovitan teistelgi seda vaatama minna:)
Filmi Fänn Mis Muud.(Y)
Paul Walker Clive Owen Keira Knightley Ioan Gruffudd
Jenifer Lopez Hillary Duff Ben Affleck Jpt.:D
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Veidi liiga pika algusega, aga muidu üsnagi huvitav. Kinos need kolm tundi läksid suhteliselt kiirelt mööda. Kuigi peab tunnistama, et mõned kohad jäid arusaamatuks.

Ettevaatust, võimalikud SPOILERID!!
Filmi jooksul kordagi ei seletatud miks pärismaalased kõiki peale naise tappa üritasid ning pärast spetsiaalselt talle järele läksid. Ja sama lugu oli ahviga ka. Kõigi vastu oli vaenulik, aga naist kaitses elu hinnaga. Ja dinosaurused. Rohusööjate pealt oli näha, et neil eriti aru peas ei ole, aga jah .. miks pidi üks neist väikest kondist saaki taga ajama, samal ajal kui endal oli suus tunduvalt suurem ja etem söök?

Muidu oli palju positiivseid elamusi. Ja efektid on võimsad!!
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Käisin ja vaatasin ka selle siis ära, ja peab tunnistama, et meeldis väga. Eriefektid ikka ülikõvad. 9/10, sest vahepeal nats venis. Muidu super.
ImageImageImage
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Monk »

Film ise on väga hea. Kahju et keegi veel subtiitreid pole viitsinud teha. Kinos on seda ilmselt poole parem vaadata: laiekraan ja "surround sound" ning kõik need eriefektid avaldaksid tugevamat mõju kui niisama kodus kuskilt vaadates (arvutist või telerist). Lõpp on küll pisut aimatav kui mitte öelda et ette teada, sest on see ju vana versiooni järgi tehtud ning seda on juba paljud näinud või sellest kuulnud. Aga jah, film on suurejooneline nagu Peter Jacksonile omane ja selle vaatamine tükki kindlasti küljest ära ei võta. Soovitan vaadata!
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Peter Jackson on saanud ühe väga hea remake-iga hakkama.
Üliägedate effektidega filmis leidus actionit,komöödiat,õudust ja siis romantikat.
Enne filmivaatamist kahtlesin ka mina,et kas Jack Black,kes tavaliselt mängib komöödiates,ikka selle rolliga hakkama.Aga näed sa...hullunud režisööri rolliga sai ta vägagi hästi hakkama.
Samuti mängis Naomi Watts Ann Darrowi rolli väga hästi välja.Need suured sinised silmad... :wink:
Mina jäin ikka väga rahule.
10/10
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Võimas film ja head eriefektid, kuid lõpp linnas hakkas minu jaoks venima. Kokkuvõttes koosnes kolmest osast: Saarele minek, Saarel olemine ja linn.

8/10.
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Mul on see kinopilet ikka alles ning hoian seda käes. Ekraan, saal 1. Rida 8, koht 16, seanss 12:00, kuupäev 18/12/2005.
Seda filmi läksin vaatama suurte ootustega ning see ületas veelgi minu ootused pärast filmi vaatamist. 2005. aasta suurfilm, ning see sai mu lemmikfilmiks. Tõenäoliselt parim remake filmi ajaloo jooksul.
Väga võimas film. Nagu Cinemania's öeldi, et see lugu on armastusest ja tugevast sidemest Kongi ja Anni vahel. Täiesti tõsi. Samas sisaldab põnevust ja huumorit. Enamus rääkisid enne vaatamist, et filmi miinuseks oli algus, kus tegelasi hästi sügavalt tutvustati. Mind see üldse ei häirinud. Parimaks kohaks oli võitlus King Kongi ja T-Rex'i perekonna vahel. Kohe oli aru saada, et arvutiga oli tehtud, mind ei häirinud. Suht raske oleks paremat teha. Jack Black'i osatäitmine oli hea, arvestades et ta näitleb enamasti komöödiates, sai väga hästi. Eelkõige Naomi Watts'i osatäitmine oli vapustav.Filmis oli ta tõeliselt ilus.
Film lõppes hästi sügavalt ning kurvalt. Paar rida minust tagapool oli ühe inimese nutmist kuulda. Tegelt ka, endal ka hakkas Kong'ist kahju. Huumorit oli ka filmis piisavalt, nagu näiteks linnas kui otsis naist hullunult(need kes näinud on, saavad aru.)
10/10

Samas vaatasin hiljuti King Kong'i 1976. aasta versiooni.Film oli tõeliselt halb, pealtegelase (naise) etteaste oli kohutav. Ja lõpp toodi esile liiga süngelt ja karmilt.

Tagasi teema juurde. Vaadake see ära ja uskuge mind, te ilmselt ei kahetse 3 tundi. :)

Neile, kes pole seda filmi näinud, siis ärge mitte mingil juhul järgmist linki vaadake!!!
http://movies.go.com/video?cid=747952&vid=747962
Need klipid on ametlikult üleval ning see ei ole piraatlus!
Rõhutan veelkord, kes näinud pole, hoia lingist eemale!

Nüüd Extra't.
Kõigi King Kong'ide filmide list.

King Kong (1933)
Son of Kong (1933)
Japanese King Kong (1933) (Wasei Kingu Kongu)
King Kong Appears in Edo (1938) (Edo ni arawareta Kingu Kongu)
Konga (1961)
King Kong vs. Godzilla (1962)
The King Kong Show (1966)
King Kong Escapes (1967)
King of Kong Island (1968)
A*P*E (1976, Kor.)
Queen Kong (1976, UK)
King Kong (1976)
King Kong Lives (1986)
The Mighty Kong (1998, animeeritud)
Kong: The Animated Series (2005)
Ja viimaseks Peter Jackson'i King Kong (2005)

Raske uskuda, et nii palju on, aga see on tõsi! :lol:
Last edited by lostinthemist on 04. February 2006, 19:31, edited 1 time in total.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Ty, mulle tulid vanad head Godzillad meelde. :D
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Fletcher »

Ohjah, neid Godzillasid TV3 näitas ja vahel sai vaadatud.

King Kongi osas olen Robertiga nõus, et film koosnes kolmest nö. peatükist (saarele minek/tegelaste tutvustus; saarel olek/dinosaurused; linnas). Peter Jackson pole minu silmis just režissöör, kes suudaks ideaalseid näitlejaid valida igasse rolli ja filmi, aga igatahes Kingi puhul sai ta sellega tõepoolest hakkama. Alguses ma mõtlesin, et Jack Black ei sobi mängima rahaahnet produtsenti, aga enam-vähem sai ta sellega siiski hakkama. Äramärkimist väärib muidugi ka Naomi Watts, kelle siiras nägu lõpu veelgi nukramaks tegi. Hetkeks mulle tundus, et eriefektirohkus on miinus, aga kuna filmi algus kestis laialt-pikalt ning täitsa ilma efektideta, siis tundus filmi nö. teise peatüki dinosaurused jne. vägagi viisaka kompensatsiooniga. Lõpus tuli pea et pisar ka silma. Üldse ei olnud/ole oma 55 eegust ega kolmest tunnist kahju. Päikest!
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Sai eile ka Kosmoses film ära vaadatud (tühise 25.- eest). Läksin juba kinno ootuses head filmi näha ja ei pidanud pettuma.. kinost väljudes oli hing rahuldatud. Kartsin muidugi klassika ärakäkkimist nagu seda viimasel ajal päris palju Hollywoodis juhtunud on, kuid Jackson tõestas, et tema on kindlasti üks viimase aja andekamaid rezishööre.
Eriti jäi meelde Jack Blacki osatäitmine, mees oli sügavalt rolli sisse elanud, vahepeal isegi tuli muie suule, kui selle mehe suust midagi välja tuli.
Agajah, mõnusalt pikk, dramaatiline (tüdrukul tuli näiteks pisar silma), suurepärane linatükk
8/10
karl100
Bännitud
Bännitud

Post by karl100 »

:P se on lahe film eriti mingide suurte putuketega :P :P :P :P :P
Nemesis
Batman alustab
Batman alustab

Post by Nemesis »

Ennem vaatamist olid mul eelarvamused selle filmi ees, kuid õnneks osutus kõik positiivseks, kusjuures film ei asu kohe üldse minu lemmik žanrites. Kohati selline huvitav komöödia: inimene annab dinosaurusele lõuga :roll: :P , kuid see ei riku kohe kindlasti mitte üldmuljet. Vägagi vaadatav film.
Minu jaoks oli harjumatu näha Naomi Wattsi sellises rollis, kui ta on mulle just meelde jäänud "Ring"-dest. Samuti ei tee Jack Black halba osa, vaid mängib selle hästi välja.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Nemesis wrote:Ennem vaatamist olid mul eelarvamused selle filmi ees, kuid õnneks osutus kõik positiivseks, kusjuures film ei asu kohe üldse minu lemmik žanrites. Kohati selline huvitav komöödia: inimene annab dinosaurusele lõuga :roll: :P , kuid see ei riku kohe kindlasti mitte üldmuljet. Vägagi vaadatav film.
Minu jaoks oli harjumatu näha Naomi Wattsi sellises rollis, kui ta on mulle just meelde jäänud "Ring"-dest. Samuti ei tee Jack Black halba osa, vaid mängib selle hästi välja.

Kuskohas see inimene dinosaurusele lõuga andis ? :/
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Raziel wrote:
Nemesis wrote:Ennem vaatamist olid mul eelarvamused selle filmi ees, kuid õnneks osutus kõik positiivseks, kusjuures film ei asu kohe üldse minu lemmik žanrites. Kohati selline huvitav komöödia: inimene annab dinosaurusele lõuga :roll: :P , kuid see ei riku kohe kindlasti mitte üldmuljet. Vägagi vaadatav film.

Kuskohas see inimene dinosaurusele lõuga andis ? :/

Siis kui inimesed brontosauruste ning velociraptorite eest põgenesid. ;D
JigSaw
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by JigSaw »

Pani täiega pikaliolevale saurusele jalga näkku.
Film ise on tõesti väga hea.Peale filmi lõppu tahtsid uuesti näha.Pets on tegija lavastaja.
Post Reply