Jalgpall
Moderator: Meeskond
Vabandage, et teie vaidlusele siin vahele segan
, aga minu lemmiklubid on olnud Manchester United, Real Madrid ja Müncheni Bayern. Koondistest fännasin Saksamaad ja Eestit. Lemmikmängijad on Ronaldinio, Roberto Carlos, Zidane ja Oliver Kahn. Kuid enamus siit on nüüdseks minevik, sest mängin jälle korvaplli ja jalgpallist eriti ei mõtlegi.
- crackhead
- Ristiisa

kkssuur wrote:crackhead wrote:kkssuur wrote:[quote="crackhead"]sa tahad öelda, et oled kauem jalgpalli jälginud, kui mina, kes olen seda teinud 12 aastat? ma kahtlen kas sa nii vanagi oled
1. Pikkus ei loe, loeb, kuidas jälgida, ja kui tõsiselt seda teha.
2. Olen küll.
parandus: 12 aastat ja väga hoolikalt
Kuidas seda mõista.? Ãhesõnaga ära vaidle inimesega, kes teab sust rohkem. Küsi mida iganes, vastan ära![/quote]
OK, mis oli ManU ja Birmingham City viimatise omavahelise mängu seis?
Robert wrote:Nojah, aga kkssuur võib ka vabalt natuke Google't kasutada ja saab hõlpsasti vastuse kätte. Parem saage kuskil kokku ja tehke üks vaimne matš jalgpalli teadmiste peale.
Kuule, mis sa arvad, et hakkan sellise küsimuse peale Googlet kasutama. Ole nüüd! Iga hommik on mu esimene asi Soome teksti-tv-sse vaadata ja erinevaid tulemusi, sama ka CL-iga. Teil pole ikka üldse aimu, kui tõsiselt ma jalgpalli jälgin.

- crackhead
- Ristiisa

kkssuur wrote:Robert wrote:Nojah, aga kkssuur võib ka vabalt natuke Google't kasutada ja saab hõlpsasti vastuse kätte. Parem saage kuskil kokku ja tehke üks vaimne matš jalgpalli teadmiste peale.
Kuule, mis sa arvad, et hakkan sellise küsimuse peale Googlet kasutama. Ole nüüd! Iga hommik on mu esimene asi Soome teksti-tv-sse vaadata ja erinevaid tulemusi, sama ka CL-iga. Teil pole ikka üldse aimu, kui tõsiselt ma jalgpalli jälgin.
pohhui, ma ei viitsi seda võistlust jätkata, kusjuures ma teen täpselt sedasama, lisaks jättes meelde ka väravalööjad
Kes asjast vähegi teab, vastaku...
Roma võitis Juvet 3:2 Coppa Italias, kuid goal.com artikkel ütleb, et Del Piero lõi kaks väravat ja hoidis sellega Juvet pinnal. Miks peaks tulema teine mäng kui Roma võitis, Coppa Italias on ainult üks mäng ju, korduskohtumine peetakse ainult viigi korral:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?
Roma võitis Juvet 3:2 Coppa Italias, kuid goal.com artikkel ütleb, et Del Piero lõi kaks väravat ja hoidis sellega Juvet pinnal. Miks peaks tulema teine mäng kui Roma võitis, Coppa Italias on ainult üks mäng ju, korduskohtumine peetakse ainult viigi korral:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

- lostinthemist
- Ristiisa

Jalgpall
Väike ennustusvõistlus siis:
Variante 4:
Milan
MANU
Liverpool
Chelsea
oodatud on ka arutlus antud teemal
Variante 4:
Milan