Jalgpalli MM 2010 LAV's
Moderator: Meeskond
Uskumatu mäng see jalgpall ikka, uskumatu mäng..
Fucking epic lihtsalt, EPIC!!
PF läheb aga väga raskeks neil samas, kaartidega 2 meest väljas, lisaks mõlemad keskkaitsjad vigased ja SUAREZ ofc. Meeskonna eest siuke laks võtta, et samas ise edasisest ilma jääda, kohalikus folklooris seal sajandite pärast ka olemas see lugu.
Fucking epic lihtsalt, EPIC!!
PF läheb aga väga raskeks neil samas, kaartidega 2 meest väljas, lisaks mõlemad keskkaitsjad vigased ja SUAREZ ofc. Meeskonna eest siuke laks võtta, et samas ise edasisest ilma jääda, kohalikus folklooris seal sajandite pärast ka olemas see lugu.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

ruut wrote:Ghanast on kahju. Ma ei tea miks, aga millegipärast on Uruguai minu jaoks ebasümpaatne meeskond, mis siis et hästi mängivad. Ja Suarez ja Forlan mulle ka ei sümpatiseeri. Aga mis teha.
Ja see kuradi viimane penna enne päris pennasid....notramaivõi noh.
Hollandi võit Brasiilia üle oli väga tore üllatus, loodetavasti jõuavad nad ka finaali.
Spot on!
Kohtuniku otsus anda Müllerile kaart oli väga imelik, eriti arvestades seda et oli ilmselgelt näha kuidas mees kätt eest ära püüdis võtta, samas kui varasematel minutitel üritas üks argentiinlastest käega palli peatada, tehes pesunööri võtet ja sealt tuli ainult karistuslöök?!
Last edited by ruut on 03. July 2010, 18:55, edited 1 time in total.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Rahul.
Kui nüüd kõige ebasümpaatsemate mängijate top 10 kokku panna, siis Heinze on seal raudkindlal esimesel kohal.
Ja Messi ei saanudki väravat. What a shame.
P.S. Karma, eksole.
P.S. 2. Neli meest suluseisu joosta on ikka tõsine oskus. Argentiinale respekti selle eest.
Kui nüüd kõige ebasümpaatsemate mängijate top 10 kokku panna, siis Heinze on seal raudkindlal esimesel kohal.
Ja Messi ei saanudki väravat. What a shame.
P.S. Karma, eksole.
P.S. 2. Neli meest suluseisu joosta on ikka tõsine oskus. Argentiinale respekti selle eest.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Ghanast on ikka väga kahju. Uruguai mängis sitasti ja määrustevastaselt ning "võitis" täiesti teenimatult selle kohtumise.
Argentiinast nii väga kahju polegi. Loodetud Holland-Argentiina finaal jääb nüüd küll ära, kuid Saksamaa oli võidu ausalt ning ilusa mänguga sajaprotsendiliselt ära teeninud. Kui nüüd Hispaania Paraguaid võidaks siis ja Uruguai neljandaks jääb oleks minu jaoks kõik korras.
Argentiinast nii väga kahju polegi. Loodetud Holland-Argentiina finaal jääb nüüd küll ära, kuid Saksamaa oli võidu ausalt ning ilusa mänguga sajaprotsendiliselt ära teeninud. Kui nüüd Hispaania Paraguaid võidaks siis ja Uruguai neljandaks jääb oleks minu jaoks kõik korras.