Melo on hetkel vist üks vihatuimaid inimesi Brasiilias. Ülihea 2. poolaeg oli. Endal väga hea meel, et Holland edasi sai. Nüüd loodangi, et nad panevad selle turniiri kinni. Üks asi, mis üllatas, oli see, kuidas hollandlased puterdasid oma võimalusi 3. värav ära lüüa. Finaal võiks olla Holland vs Argentiina!
eerik wrote:Hüpake mulle nüüd kõrri kinni ja pilduge solvanguid, aga ma arvan, et Argentiina versus Holland oleks ilus finaal.
Ja olemegi sellele sammukese võrra lähemal...
See oleks küll unelmate finaal järelejäänud tiimide põhjal. Esiteks oleks siis 2 eri maailmajagu. Euroopasisene finaal ei kütaks ehk nii palju kirgi üles. Teiseks mõlemad on maailma absoluutsesse tippu kuuluvad jalgpalli-suurriigid ja pealegi on mõlemad sellel turniiril väga hästi mänginud. Mõlemis riigis on jalgpall tohutult populaarne. Pealegi oleks hollandlastel aeg oma 1. tiitel ära võtta!
Holland Saksamaa oleks vägagi, vägagi põnev mäng. Esiteks, igipõline rivaalsus, teiseks 1974, kolmandaks igal juhul tuleb esimest korda väljaspool Euroopat võitja, neljandaks näeks ilusat ja lahtist jalkat
Forza wrote:kolmandaks igal juhul tuleb esimest korda väljaspool Euroopat võitja
Ma ei saa su mõttest aru hetkel.
Ghanast on kahju. Ma ei tea miks, aga millegipärast on Uruguai minu jaoks ebasümpaatne meeskond, mis siis et hästi mängivad. Ja Suarez ja Forlan mulle ka ei sümpatiseeri. Aga mis teha. Ja see kuradi viimane penna enne päris pennasid....notramaivõi noh.
Hollandi võit Brasiilia üle oli väga tore üllatus, loodetavasti jõuavad nad ka finaali.