Foobiad
Moderator: Meeskond
Tänu mõningatele artiklitele ja netikommentaaridele ei suuda ma enam rahus šokolaadikomme süüa, eriti välismaa omasid. Veel vähem pimedas. On ju olnud ilusaid lugusid, kuidas inimesed leiavad siit ja sealt ussikesi.
Ainsad asjad, mis vastu ei hakka, on KitKat, Snickers ja Twix.
Täielik blokk on ees. Muidu lendaksin vabalt peale, kui mingit maiustust saab, enam lihtsalt ei suuda süüa.
Ainsad asjad, mis vastu ei hakka, on KitKat, Snickers ja Twix.
Täielik blokk on ees. Muidu lendaksin vabalt peale, kui mingit maiustust saab, enam lihtsalt ei suuda süüa.
AHLUOFOOBIA-hirm pimeduse ees - Väikse lapsena mulle isegi meeldis pimedas olla, aga ükskord sain sellise ehmatuse, et peale seda kardan päris korralikult üksi pimedas olla, isegi teistega koos on hirmsalt kõhe olla, närviliselt vahin ringi, mis sest, et midagi ei näe jne...
AKROFOOBIA-hirm kõrguse ees - selline väike hirm on, sest kunagi sai päris kõrgelt kukutud, enam ei tahaks nii...
AKROFOOBIA-hirm kõrguse ees - selline väike hirm on, sest kunagi sai päris kõrgelt kukutud, enam ei tahaks nii...
Kardan kõrgust , õnneks nii hull asi ei ole et selle tõttu midagi tegemata jääks. Nt vanaema juures kui tuleb lakka ronida või üleva puuhalgude peal olla ja mingit riita sättida, jalad võtab küll all tudisema aga töö saab tehtud.
Mõned aastad tagasi sai ekskursioonil käidud kuskil kose juures, seal oli keerdtrepp, ei julgenud alla minna. Keerdtrepid mulle üldse ei meeldi. Kitsastest treppidest lähen ka ettevaatlikult alla. Võikski öelda et kukkumist kardan, kas või kui uisutan,suusatan.Kukkumine on küll paratamatu (mõnikord) aga siiski. Talvel kui jää maas on käin väga ettevaatlikult, endal hakkab juba imelik.
Ja ega eriti mulle pimedas ei meeldi liikuda. Tuleb tunne et keegi jälitab vms .
Mõned aastad tagasi sai ekskursioonil käidud kuskil kose juures, seal oli keerdtrepp, ei julgenud alla minna. Keerdtrepid mulle üldse ei meeldi. Kitsastest treppidest lähen ka ettevaatlikult alla. Võikski öelda et kukkumist kardan, kas või kui uisutan,suusatan.Kukkumine on küll paratamatu (mõnikord) aga siiski. Talvel kui jää maas on käin väga ettevaatlikult, endal hakkab juba imelik.
Last edited by CM-Girl on 18. March 2014, 00:47, edited 2 times in total.
- Ralf
- love <3
Ma liigutasin aastaid tagasi laua spetsiaalselt akna juurest seina vastu, et uks jääks täpselt vaatepiirkonda.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

Foobiat mul endal niiväga ei olegi, aga see ukseasi painab ka mindki.
Mul siin tohutu lauamürakas akna ääres ja mu selja taga on uks, mille poole ma alatasa piidlen, kui üksi ärkvel olen ja muusikat kuulan.
Mingit selget põhjust pole ma sellele leidnudki.
Sai vist pisikesena liiga palju õudukaid vaadatud
Mul siin tohutu lauamürakas akna ääres ja mu selja taga on uks, mille poole ma alatasa piidlen, kui üksi ärkvel olen ja muusikat kuulan.
LiveForThis wrote:Foobiat mul endal niiväga ei olegi, aga see ukseasi painab ka mindki.
Mingil feng shui loengul räägiti sellest mööbliasetusest toas suht pikalt. Ralf pani oma laua õigesti.
Endal on samamoodi toas mööbliasetus, et seljaga täpselt ukse poole, aga siiamaani ei ole täheldanud, et see mind ennast häiriks. Ehmatanud olen, samas, nii mõnelgi korral, aga ei häiri sellegipoolest.
Aga mida ma tõeliselt kardan - mustus, nii naljakas, kui see ka ei tundu, võin ma kindlalt väita, et olen ka mingitsortimenti puhtusefriik. Mustus ja mustad riided, inimesed (asotsiaalid) tekitavad külmavärinaid. Võib olla vastuoluline, aga selline mustus, millega kohtub aias tööd tehes või midagi kaevates maal või kusagil looduses etc. - ei häiri.
Aga mida ma tõeliselt kardan - mustus, nii naljakas, kui see ka ei tundu, võin ma kindlalt väita, et olen ka mingitsortimenti puhtusefriik. Mustus ja mustad riided, inimesed (asotsiaalid) tekitavad külmavärinaid. Võib olla vastuoluline, aga selline mustus, millega kohtub aias tööd tehes või midagi kaevates maal või kusagil looduses etc. - ei häiri.
Uks seljataga on natukene jah häiriv, aga hullem on nt toas olev peegelustega kapp, ehk põhimõtteliselt pool tuba on peegel. Öösel olen mitu korda ärganud ja siis ehmatanud, kui aknast peegeldab miskit kapi peale
Päris õudne...
Ja kui ruloo ette tõmmata, siis ehmatab selle peale, et valgus tuleb ruloo äärtest ja kapi peal oleks nagu uks
tore,tore...
Feng Shui kohaselt pidi see vist halb ka olema.
Feng Shui kohaselt pidi see vist halb ka olema.