Kool
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Kirjand - 91
Sellega olen küll rahul, valmistusin ka kehvemaks tulemuseks. Sisu oli üks pall maksimumist nõrgem, ülejäänud täispunktid.
Ajaloo puhul ma tsiteeriksin LiveForThisi, aga ei viitsi nokerdama hakata. Suht metsa läks, eriti arutluse punktid. Kokku tuli neid siis 66, aga eks see ajalugu selline suhteliselt kauge ala ole ka.
Üldiselt olen 86/87/91/66 tulemustega väga rahul.
Sellega olen küll rahul, valmistusin ka kehvemaks tulemuseks. Sisu oli üks pall maksimumist nõrgem, ülejäänud täispunktid.
Ajaloo puhul ma tsiteeriksin LiveForThisi, aga ei viitsi nokerdama hakata. Suht metsa läks, eriti arutluse punktid. Kokku tuli neid siis 66, aga eks see ajalugu selline suhteliselt kauge ala ole ka.
Üldiselt olen 86/87/91/66 tulemustega väga rahul.
- lostinthemist
- Ristiisa

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- Spellbound
- Ristiisa

uLtImAtEcRiTiC wrote:Kaksikud, teistel eksamitel pole enam samad tulemused tulnud?
Ega teist korda sama asi ikka ei juhtu
Pärast ühiskonda on kõik enam-vähem erinevad tulnud, inglise keel oli muidugi 84 ja 81. Päris lähedale, aga mõned läksid ikka väga lahku nagu näiteks ajalugu, mille tulemus oli sõna otseses mõttes sitt. Eks ma ta lisana võtsin, kokku 6 eksamit siis, geograafia tegime eelmine aasta, kus oli samuti 2 punkti vahe sees
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Noh paljudel täna lõpupidu on?
Jajah meel läks päris härdaks kui pidi lemmikõpetajatega hüvasti jätma
Aga täna on pidu, mis kestab hommikuni
Lõpuaktusele tuli isegi 1 klassi õpetaja kohale
1 etapp läbitud ja järgmine kohe ukse taga
Jajah meel läks päris härdaks kui pidi lemmikõpetajatega hüvasti jätma
Aga täna on pidu, mis kestab hommikuni
Lõpuaktusele tuli isegi 1 klassi õpetaja kohale
1 etapp läbitud ja järgmine kohe ukse taga
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Spellbound wrote:Noh paljudel täna lõpupidu on?![]()
19ndal oli lõpetamine ja õhtul lõpupidu.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Käisin ja vaatasin täna oma eksamid siis üle. Üldiselt midagi eriti näha ei olnudki
.
Kirjandil kirjavigu polnud, üks stiiliviga oli märgitud, rohkem ei midagi.
Ühiskonnas läks 5 punkti kaduma viimase osaga, ülejäänud oli võrdlemisi kena. Vahepealset hämamist polnud õigeks loetud
.
Ajaloos olid mingid hullud minu töö kallale lastud, igast võimalikust kohast oli punkte alla tõmmatud. Inglise keel ilus puhas, kuulamises oligi kõik õigeks loetud
.
Kirjandil kirjavigu polnud, üks stiiliviga oli märgitud, rohkem ei midagi.
Ühiskonnas läks 5 punkti kaduma viimase osaga, ülejäänud oli võrdlemisi kena. Vahepealset hämamist polnud õigeks loetud
Ajaloos olid mingid hullud minu töö kallale lastud, igast võimalikust kohast oli punkte alla tõmmatud. Inglise keel ilus puhas, kuulamises oligi kõik õigeks loetud
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Kas keegi selgitaks mulle järgnevat:
TTÜ väljastas eile uudise, et neile on esitatud üle 5000 avalduse. SAIS näitab hetkel vaid veidi üle kahe tuhande avalduse. Kus on ülejäänud kolm tuhat avaldust? Ei taha uskuda, et need kõik paberil esitatud on.
TLÜ avaldas täna sarnase uudise ning nende arvud klapivad SAISis näidatavaga.
TTÜ väljastas eile uudise, et neile on esitatud üle 5000 avalduse. SAIS näitab hetkel vaid veidi üle kahe tuhande avalduse. Kus on ülejäänud kolm tuhat avaldust? Ei taha uskuda, et need kõik paberil esitatud on.
TLÜ avaldas täna sarnase uudise ning nende arvud klapivad SAISis näidatavaga.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Ilmselgelt on edu võti siin.
Aga eks nad võivad alati väita, et ülejäänud toodi isiklikult paberi peal kohale.
Aga eks nad võivad alati väita, et ülejäänud toodi isiklikult paberi peal kohale.
- LiveForThis
- Ristiisa