John Travolta
Moderator: Meeskond
John Travolta
John Travolta
USA, New Jersey, Englewood (18.02.1954)
Ta sündis 1954 aastal New Jerseys, USA-s. 16 aastaselt läks ta koolist ära, New Yorki. Seal osales ta telereklaamides. Sealt edasi läks John Hollywoodi, kus ta osales teleseriaalides. Siis kutsuti ta tagasi New Yorki kus ta mängis muusikalis "Grease". Pärast seda läks ta tagasi Hollywoodi, et seal uuesti õnne proovida. Tema esimene roll oli teleseriaalis "Welcome Back, Kotter (1975)". 1977 aastal mängis ta filmis "Laupäevaõhtune palavik". 1980. aastate filmid ebaõnnestusid. Comebacki tegi aastal 1989 filmis "Vaat' kes räägib". 1994. aastal mängis filmis "Pulp Fiction", mille eest sai ka Oscari. Ta on abielus Kelly Prestoniga, kellega tal on kaks last (Jett ja Ella Bleu). Kuulsamad filmid on "Kahevõitlus", "Mõõkkala".
Loe täielikku tutvustust siit
USA, New Jersey, Englewood (18.02.1954)
Ta sündis 1954 aastal New Jerseys, USA-s. 16 aastaselt läks ta koolist ära, New Yorki. Seal osales ta telereklaamides. Sealt edasi läks John Hollywoodi, kus ta osales teleseriaalides. Siis kutsuti ta tagasi New Yorki kus ta mängis muusikalis "Grease". Pärast seda läks ta tagasi Hollywoodi, et seal uuesti õnne proovida. Tema esimene roll oli teleseriaalis "Welcome Back, Kotter (1975)". 1977 aastal mängis ta filmis "Laupäevaõhtune palavik". 1980. aastate filmid ebaõnnestusid. Comebacki tegi aastal 1989 filmis "Vaat' kes räägib". 1994. aastal mängis filmis "Pulp Fiction", mille eest sai ka Oscari. Ta on abielus Kelly Prestoniga, kellega tal on kaks last (Jett ja Ella Bleu). Kuulsamad filmid on "Kahevõitlus", "Mõõkkala".
Loe täielikku tutvustust siit
-
CharlieEcho2.1
- Teadmata kadunud

Mulle pole see näitleja küll millegi halvaga silma jäänud. Hea rolli teeb minu arvates "Be Cool-is" ja "Swordfish-is" (üldse hea film).
Talle sobivad sellised rahulikuma tüübi osad paremini.
Ja üldse avastasin, et olen ikka vähe või ammu osasid tema filme näinud, nii et peaks asja uuesti üle vaatama.
Talle sobivad sellised rahulikuma tüübi osad paremini.
Ja üldse avastasin, et olen ikka vähe või ammu osasid tema filme näinud, nii et peaks asja uuesti üle vaatama.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Mulle täiesti meeldib, hea, normaalne näitleja, kuigi ta peaks minu arvates rolle hoolikamalt valima. 70-ndatel oli tema karjääri algus just eriti tugev, sest tema valitud rollid muusikalides olid mõjusad, aga nüüd on asi kuidagi ära vajunud, häid ja/või kuulsaid rolle nii palju ei tule. Siiski hea...
Parimad rollid, mida olen näinud, filmidest "Pulp Fiction", "Broken Arrow",
"Face/Off" ja "Get Shorty". (See viimane oli eriti tugev pluss minu silmis)
Parimad rollid, mida olen näinud, filmidest "Pulp Fiction", "Broken Arrow",
"Face/Off" ja "Get Shorty". (See viimane oli eriti tugev pluss minu silmis)
- Ralf
- love <3
Minu arvamused tegelikult muutuvad temast pidevalt, kuna näen teda vahel väga meeldivas rollis ning teisalt siis jälle mitte. Kui keegi on näinud filmi "Phenomenon", siis seal osutus ta väga sümpaatseks ning "Broken Arrow"-s jälle mitte.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Huvitav mis Ralfil "Broken Arrow-is" tema vastu on ilma temata oleks film veel hullem olnud aga samas "White Man's Burden" oleks ilma temata arvatavasti kyll palju parem olnud." Hairspray-ist", "Domestic Disturbance-ist" ning "Battlefield Earth-ist" ei tasu yltse rääkidagi.
Danny Trejot on muidugi rohkem tapetud filmides aga Travolta on neist 10-st filmist 9-s olnud peaosaline.
Danny Trejot on muidugi rohkem tapetud filmides aga Travolta on neist 10-st filmist 9-s olnud peaosaline.