Filmipläma!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Rain wrote:Ftw, kas Seagal näitleb seal "Seadusesilm Steven Seagal'is" ? Vaatasin mis ma vaatasin, aga aru ei saa. Vahest on selline tunne, et ta nagu näitleb, aga siis jällegi tundub, et on tõsielu seriaal.
Steven Seagal ei näitle. Ta lihtsalt on.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Ralf wrote:Rain wrote:Ftw, kas Seagal näitleb seal "Seadusesilm Steven Seagal'is" ? Vaatasin mis ma vaatasin, aga aru ei saa. Vahest on selline tunne, et ta nagu näitleb, aga siis jällegi tundub, et on tõsielu seriaal.
Steven Seagal ei näitle. Ta lihtsalt on.
Spot on, Ralf!
Eks ta mingil määral üritab seda reality-saadet juhtida oma jutlemisega, muidu läheks liiga käest ära. Samal ajal ei kõhkle ka endale reklaami teha
Tegelikult väga polnud vigagi, suur fänn nagu ma olen.
- Ralf
- love <3
Saage tuttavaks, uus Spider-Man / Peter Parker:

- Ralf
- love <3
Samas on asi suurenisti ka pildis - kui ma ei eksi, siis ta on sellel fotol praegusest tunduvalt noorem ning nõmeda soenguga. Selle pildi järgi otsustades võib ta kõlvata küll:

Mulle ei meeldi ta aga üldse näitlejana. Logan Lerman oleks tunduvalt parem olnud.

Mulle ei meeldi ta aga üldse näitlejana. Logan Lerman oleks tunduvalt parem olnud.
Serbia ulmekoomiksil põhinevast ulmeanimatsioonist Technotise valmis peatselt kinno jõudev filmiversioon.
Trailer
Kuna animatsioon oli täitsa OK ja stoori selline korralik sci-fi, siis ega nad vast ka filmiga saa palju kurja teha. Igal juhul ootan.
Trailer
Kuna animatsioon oli täitsa OK ja stoori selline korralik sci-fi, siis ega nad vast ka filmiga saa palju kurja teha. Igal juhul ootan.
Ralf wrote:Saage tuttavaks, uus Spider-Man / Peter Parker:![]()
http://www.slashfilm.com/2010/07/01/con ... pider-man/
Last edited by Soprano on 12. July 2010, 00:43, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Mulle sobib, ent minu meelest on ta natuke liiga vana teismelise mängimiseks.
- Ralf
- love <3
Ma tean! Aga nagu ma olen aru saanud, keskenduvad nad rebootis Peter Parkeri noorusele ja panevad rõhku ta elule keskkoolis ja suhetele eakaaslastega, seega oleks autentsem, kui rolli ka teismeline mängib. Andekaid noorukeid on küllaga, milleks siis vaja võtta keegi, kes on kahekümnendate lõpus. Ja kas rebooti Peter ei peaks ka mitte Tobey Peterist noorem olema?
Sümpaatne lavastaja ja täiega sümpaatne peaosatäitja, mul tekkis täiesti reaalne huvi tolle filmi osas.
Garfield oli kindlalt üks andekamaid, kui mitte kõige andekam, näitleja tolles nimistus. Vanuse teema on tõesti veidi kahtlane, kuid samas tuleb mulle üllatusena, et ta on juba 27-aastane.
Kõige parem asi, mis sellest tulla võib, on see et edaspidi näeb Garfieldi väga palju rohkem. Tüübist hakkab omaealiste hulgas vaikselt üks mu lemmiknäitlejaid saama.
Garfield oli kindlalt üks andekamaid, kui mitte kõige andekam, näitleja tolles nimistus. Vanuse teema on tõesti veidi kahtlane, kuid samas tuleb mulle üllatusena, et ta on juba 27-aastane.
Kõige parem asi, mis sellest tulla võib, on see et edaspidi näeb Garfieldi väga palju rohkem. Tüübist hakkab omaealiste hulgas vaikselt üks mu lemmiknäitlejaid saama.
- LiveForThis
- Ristiisa