Jalgpalli MM 2010 LAV's
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Mkay, lihtne seletus, ma ei elanud ei USAle ega GHAle liigselt kaasa - kuigi tulemus oli ootuspärane ja selle üle on mul hea meel - samas kui L-Korea ja Uruguai olid mõlemad sümpaatsed meeskonnad.
Täistuuridel keerlev, kuid aeglaselt värava poole kulgev pall jääb mulle palju selgemini meelde, kui üle keskjoone jooksnud väravavaht.
Täistuuridel keerlev, kuid aeglaselt värava poole kulgev pall jääb mulle palju selgemini meelde, kui üle keskjoone jooksnud väravavaht.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Forza wrote:Ultimate - ma tõesti ei tea, ma nostalgitsesin natukene wikis ja avastasin lambist selle. Eriti imelik ikka, kui nii mõelda.
Ma olen mingit dokfilmi ka näinud selle kohta, või vähemalt oli see üks osa filmist, enam ei mäleta hästi. Thuram ise ka rääkis sellest veel.
Forza wrote:Ja Howard vs Kingson on kuld.
Mhmh
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Tume päev Inglismaa koondise fännidele, mina sealhulgas. Aga no tuleb tõdeda, et nii väsinult liikusid nende jalad kohati ja oli ka lademes ebaõnne neil. Lisaks siis see kuradi kaitseliin, mis ei suudaks vanuritest ka kiiremini joosta. Ja Capello on ka paras tont.
Oeh, what if, what if....
See on tõsi, eriti meeldis mängu lõpp kui seltsimehelikult kõik kallistasid ja kätlesid omavahel. Ma isiklikult usun, et Argentiina võtab täna siiski võidu ära, aga maailmameister tehakse selgeks just selles veerandfinaalis.
Oeh, what if, what if....
uLtImAtEcRiTiC wrote:Õnneks on Saksamaa sümpaatne ja pärast tänast mängu tahaks neid küll finaalis näha.
See on tõsi, eriti meeldis mängu lõpp kui seltsimehelikult kõik kallistasid ja kätlesid omavahel. Ma isiklikult usun, et Argentiina võtab täna siiski võidu ära, aga maailmameister tehakse selgeks just selles veerandfinaalis.
LEVEL1 || super_efektiivne ||